Aarhus inside fritlagt logo

Gin og Tonic Festival

Gin og Tonic festivalen

Dato:

Eventet starter:

Hvor foregår det:

Arrangør:

Oplev Gin og Tonic Festival

Gin og Tonic Festival

En verden af smagsoplevelser for gin-entusiaster

Velkommen til Gin og Tonic Festivalen 2024, hvor vi udforsker en verden af smagsoplevelser for alle gin-elskere.

På denne festival får du mulighed for at udforske en bred vifte af gin- og tonic-produkter helt gratis. Du modtager dit eget personlige glas og kan begive dig ud på en rejse for at opdage dine favoritter. Alle boder giver dig også mulighed for at købe ginflasker og tonic til særligt favorable festivalpriser.

VIP-billet:
Vores VIP-oplevelse inkluderer cocktails fra dygtige bartendere fra St. Pauls Apothek, Gedulgt og Herr Bartels i vores eksklusive VIP-cocktailbar.
I vores VIP-område kan du forvente uimodståelig lounge musik fra en DJ, der sørger for stemningsfuld musik i hele løbet af festivalen. Det er den perfekte kulisse til at nyde dine Gin-cocktails.

Gin har oplevet en eksplosion i popularitet i de senere år, og der findes nu et utal af forskellige gin-mærker, ikke kun fra London, men fra hele verden. Danmark har også set en opblomstring af spændende producenter. På denne festival vil vi præsentere dig for over 200 forskellige ginmærker fra både ind- og udland.

For de fleste er gin og tonic uadskillelige. Derfor er det spændende for os at introducere et udvalg af de mange forskellige tonic-vand, der følger med den stigende interesse for gin.

Gedulgt, St. Pauls Apothek og Herr Bartels står bag VIP-baren på Gin og Tonic Festivalen. Disse tre cocktailbarer har over 12 års erfaring med at skabe cocktails til århusianerne og vil på denne festival kun servere deres signatur gin-cocktails.

Åbningstider til Gin og Tonic Festivalen:

Fredag:
Kl. 14:00 – 17:00
Kl. 18:00 – 21:00

Lørdag:
Kl. 14:00 – 17:00
Kl. 18:00 – 21:00

Vi tilbyder to forskellige billettyper til Gin og Tonic Festivalen:

Standardbillet: Dette inkluderer gratis smagsprøver på de mange fantastiske Gin & Tonic-produkter på festivalen.

VIP-billet: Med denne billet får du gratis Gin & Tonic, samt adgang til vores eksklusive VIP-område, hvor du kan nyde gratis gin-cocktails.

Se flere spændende oplevelser i Aarhus

Aarhusinside.dk fungerer udelukkende som en formidlingsplatform for de events, der præsenteres på vores side.
Vi forsøger så vidt som muligt at holde os opdateret omkring ændringer. Dog påtager vi os ingen ansvar for eventuelle ændringer, aflysninger eller udsolgte events.
Vi er primært dedikeret til at levere relevant og opdateret information om events i Aarhus, men opfordrer brugere til direkte at kontakte eventarrangørerne ved eventuelle spørgsmål eller behov for yderligere information om de enkelte events.