Aarhus Inside logo

Gin og Tonic Festival

Gin og Tonic festivalen

Dato

Start

Hvor

Arrangør

Oplev Gin og Tonic Festival

Gin og Tonic Festival

En verden af smagsoplevelser for gin-entusiaster

Velkommen til Gin og Tonic Festivalen 2024, hvor vi udforsker en verden af smagsoplevelser for alle gin-elskere.

På denne festival får du mulighed for at udforske en bred vifte af gin- og tonic-produkter helt gratis. Du modtager dit eget personlige glas og kan begive dig ud på en rejse for at opdage dine favoritter. Alle boder giver dig også mulighed for at købe ginflasker og tonic til særligt favorable festivalpriser.

VIP-billet:
Vores VIP-oplevelse inkluderer cocktails fra dygtige bartendere fra St. Pauls Apothek, Gedulgt og Herr Bartels i vores eksklusive VIP-cocktailbar.
I vores VIP-område kan du forvente uimodståelig lounge musik fra en DJ, der sørger for stemningsfuld musik i hele løbet af festivalen. Det er den perfekte kulisse til at nyde dine Gin-cocktails.

Gin har oplevet en eksplosion i popularitet i de senere år, og der findes nu et utal af forskellige gin-mærker, ikke kun fra London, men fra hele verden. Danmark har også set en opblomstring af spændende producenter. På denne festival vil vi præsentere dig for over 200 forskellige ginmærker fra både ind- og udland.

For de fleste er gin og tonic uadskillelige. Derfor er det spændende for os at introducere et udvalg af de mange forskellige tonic-vand, der følger med den stigende interesse for gin.

Gedulgt, St. Pauls Apothek og Herr Bartels står bag VIP-baren på Gin og Tonic Festivalen. Disse tre cocktailbarer har over 12 års erfaring med at skabe cocktails til århusianerne og vil på denne festival kun servere deres signatur gin-cocktails.

Åbningstider til Gin og Tonic Festivalen:

Fredag:
Kl. 14:00 – 17:00
Kl. 18:00 – 21:00

Lørdag:
Kl. 14:00 – 17:00
Kl. 18:00 – 21:00

Vi tilbyder to forskellige billettyper til Gin og Tonic Festivalen:

Standardbillet: Dette inkluderer gratis smagsprøver på de mange fantastiske Gin & Tonic-produkter på festivalen.

VIP-billet: Med denne billet får du gratis Gin & Tonic, samt adgang til vores eksklusive VIP-område, hvor du kan nyde gratis gin-cocktails.

Find oplevelser i Aarhus i Eventkalenderen

Aarhusinside.dk er en platform, der samler og formidler information om events i Aarhus.
Vi opdaterer løbende vores hjemmeside med nye events, men vi kan ikke garantere, at alle informationer er fuldstændig korrekte. Der kan forekomme ændringer i datoer, tidspunkter, priser og andre detaljer. Vi opfordrer derfor til, at du altid dobbelttjekker informationen hos arrangøren af eventet, inden du planlægger din deltagelse.

Har du spørgsmål til et specifikt event? Kontakt da venligst arrangøren direkte. Du finder kontaktoplysninger på eventens hjemmeside eller på Aarhusinside.dk.

Her er et par tips til at bruge Aarhusinside.dk:

  • Brug søgefeltet til at finde specifikke events.
  • Browse kategorierne for at finde events, der matcher dine interesser.
  • Følg os på Facebook og Instagram for at få inspiration og opdateringer.