Oplevelser i Århus

Året rundt er Århus fuld af oplevelser og det er alt lige fra musik til kunst og kultur. Se de mange events i byen og find dit næste fremtidige minde efter en god oplevelse.

Oplevelser i Århus

Se, hvad der sker af oplevelser i Århus i 2023 indenfor kultur, kunst, musik og events. Siden vil blive opdateret med nye oplevelser i Aarhus gennem året med informationer omkring de forskellige events. Du kan søge på de forskellige events i Filters eller scroll igennem dem alle og find et som du har lyst til at deltage i.

Event
Måned
  • Dag
  • Ryd

    Det sker i Århus

    Århus er en by, som aldrig står stille og stort set hver dag året rundt kan du finde større og mindre arrangementer i byen. Her er alt fra de intime små spillesteder til store festivaler, kulturarrangementer og messer. Årlige events, der foregår ved vandet og de tilbagevende store events som Århus Festuge. Alt det sker i Århus, smilets by.
    I Århus finder du de store kultursteder som Den Gamle By, ARoS, Moesgaard Museum og Tivoli Friheden. De er alle kendte for at afholde events gennem året. Men der er også Godsbanen, som afholder spændende messer og udstillinger og Ridehuset, der ligger midt i byen er tit stedet for messer og større fester.
    En af årets største begivenheder er Århus Festuge, som afholdes slut august og start september. Her er hele byen spækket med arrangementer for både børn og voksne stort set døgnet rundt. Århus ligger ved vandet og det gør, at der jævnligt afholdes sejlevents ved havneområdet. Her på siden ligges der events op løbende omkring hvad, det sker i Århus.