Aarhus Inside logo

Tina Dickow – Fed Fredag i Friheden

Fed Fredag Tine Dickow

Dato

Tidspunkt

Hvor

Arrangør

Oplev Tina Dickow – Fed Fredag i Friheden

Tina Dickow – Fed Fredag i Friheden

Oplev Tina Dickow på scenen til Fed Fredag.

Tina Dickow er anerkendt som en af Danmarks mest fremtrædende singer/songwriters, og hun udmærker sig med sin guitar, fængende sange og fortryllende optrædener. Hun brød igennem i 2000’erne med hits som “On The Run” og “Nobody’s Man”, og gennem årene har hun tilføjet et næsten uendeligt antal radiohits og elskede live-klassikere til sit repertoire.

Tina Dickow er en alsidig kunstner, der er lige så dygtig til at fange et publikum alene i en koncertsal en hel aften, som hun er til at rocke en festivalscene med stor lyd, kendte hits, humor, fællessang og en feststemning, der når helt til de bagerste rækker.

Når denne århusianske sangerinde indtager Fed Fredag, bringer hun en kuffert fyldt med hendes største favoritter, både de engelske og danske hits, sammen med et par nye sommersingler.

Foto: Pressefoto Friheden

Pris: 250 kr.

Bemærk at billetprisen stiger på dagen for koncerten.
Pris med Sæson Deluxe, Platin og Studie og Senior kort: Gratis.

Koncerten med Tina Dickow varer 75 minutter.

Se hele programmet for Fed Fredag

Find oplevelser i Aarhus i Eventkalenderen

Aarhusinside.dk fungerer udelukkende som en formidlingsplatform for de events, der præsenteres på vores side.
Vi forsøger så vidt som muligt at holde os opdateret omkring ændringer. Dog påtager vi os ingen ansvar for eventuelle ændringer, aflysninger eller udsolgte events.
Vi er primært dedikeret til at levere relevant og opdateret information om events i Aarhus, men opfordrer brugere til direkte at kontakte eventarrangørerne ved eventuelle spørgsmål eller behov for yderligere information om de enkelte events.