Aarhus Inside logo

Koncerter Århus

Guide til koncerter og festivaler i Århus 2024

Oplev et brag af en musikalsk oplevelse i Aarhus 2024

Byen summer af livemusik fra intime koncerter til store festivaler. Uanset om du er til danske legender som Lars Lilholt og Anne Linnet, internationale giganter som Alice Cooper og Toto, eller festlige indslag fra Rasmus Seebach og D-A-D, er der noget for dig.

Se mere fra koncerter i 2024

Find oplevelser i Aarhus i Eventkalenderen

Vi hjælper dig med at planlægge din musiksommer

Dyk ned i Århus’ musikalske univers i 2024 og oplev et år fyldt med uforglemmelige koncerter og festivaler. Fra de legendariske toner af Lars Lilholt og Hanne Boel til de elektriske aftener med Faustix og Italobrothers, er vores guide din billet til de mest spændende musikbegivenheder i byen. Oplev en musikalsk fortælling om Kim Larsen, syng med til Dissing, Las og Cross’ fortolkninger af Bob Dylan, og lad dig forføre af Anne Linnets tidløse hits.

2024 byder på noget for enhver smag. Nyd Scandinavian Pink Floyd Projects spektakulære show, mærk magien ved Andrew Lloyd Webber Gala, og dans natten lang med Basarm on Tour. For ABBA-fans er “The Show – a Tribute to ABBA” et must-see, mens fans af elektronisk musik kan glæde sig til Fed Fredag med både Ude af Kontrol og Gobs & Maximillians energiske beats.

Musikhuset Århus bliver centrum for uforglemmelige oplevelser med optrædener af London Symphony Orchestra og det ikoniske Alice Cooper. Samtidig sørger Fed Fredag i Friheden for at holde stemningen i top hele sommeren med navne som Rasmus Seebach, Sanne Salomonsen og mange flere.

Udover disse enestående koncerter, markerer Northside Festival og Smukfest højdepunkterne i Århus’ festival kalender, hvor byen summer af liv, musik og fællesskab. Med alt fra jazzfestivaler til den legendariske Aarhus Festuge, er der rig mulighed for at opleve musikken og kulturen, der gør Århus til noget helt specielt.

Gør dig klar til et år med musikalske højdepunkter i Århus.

Tekst af Christina Hazelden -
- udgivet den 28. februar 2024

 – copyright: AarhusInside og Wyrle Studio