Tivoli Friheden Fed Fredag

Skovbrynet 5, 8000 Aarhus

ProgramKøb billet

Tivoli Friheden holder Fed Fredag koncerter hele sommeren

Århusianere kommer ikke til at gå ned på gode koncert oplevelser i 2023. Og et af de steder, hvor du kan nyde gode live kunstnere er i Tivoli Friheden i Århus. Hver fredag og nogle gange lørdage hele sommeren kan du opleve store danske musikere, der optræder på den store nye scene til Fed fredag Friheden. Her er plads til op til 15.000 gæster, så der er masser af muligheder for en god fredag sommeraften i bedste festivalstil.

Her på siden holder vi dig løbende opdateret med alle koncerterne, som du kan opleve i Friheden og gennem sommeren 2023, kan du læse indlæg og artikler fra nogle af de mange oplevelser til Fed Fredag Friheden.

Tivoli Friheden Fed Fredag koncerter

Når du gæster Friheden kan du ikke undgå at lægge mærke til det nye store sceneområde, der stod færdig i 2022. Når Tivoli har åbent til dagligt er du velkommen til at besøge det store sceneområde, men når fredag aften kommer, så er scenen for de udvalgte med en koncertbillet eller et sæsonkort. Hvis du tidligere har været en flittig gæst til Fed Fredage, så vil du straks lægge mærke til den store forandring, som området har været igennem. For ikke at nævne den kæmpe scene, der tårner op forenden af området. Her er der kommet bedre betingelser for de optræden og 2 nye spisesteder, hvor du kan nyde en lækker middag inden koncerten.

Scenen til Tivoli Friheden koncerter

Selv når der ikke bliver optrådt på den nye scene, så kan man godt blive sådan lidt “wauw” over, hvor stor den egentlig er. På begge sider af selve scenen er der opsat kæmpe højtalere, der sørger for, at musikken når ud til publikum. Den nye scene er ikke kun til glæde for gæster. Den er især til stor glæde for de kunstnere, der optræder. Inde i bygningen er der nye lækre lokaler, hvor de kan opholde sig inden de skal på scenen med plads til hele bandet. Som gæst kan du få glæde at opleve scene indefra med de 2 nye spisesteder, der ligger med udsigt ud over Svanesøen. Madscenen og Backstage, der begge servere mad til Frihedens gæster. Madscenen er buffet og meget populært for større familier og børnefamilier, mens Backstage er social dinning, der mere henvender sig til par eller venner, der er ude og spise. Begge steder servere dog rigtig lækkert mad til en god pris.

Området omkring den nye scene

Ingen scene uden området omkring og her er der bestemt ikke sparet på festivalshyggen. Selve pladsen ligger på en lille event-ø med en å, der løber rundt om hele området. Her kan du krydse åen fra en af de 4 broer og med et befinder du dig i en hel anden verden. En verden med et snert af festivalstemning med store egetræer, der smukt omkranser området og små hyggelig barer, der tilbyder kolde drikkevarer. Her bliver følelsen af at være inde i Danmarks 2. største by skiftet ud med en følelse af at være en del af naturen.

Til koncerterne kan du sidde og slænge dig i en liggestol ved Ginbaren eller hænge ud ved en af fadøls stederne. Er du ikke til øl og gin, så har stederne også drinks, vin og champagne på menukortet.
Nu behøver du heller ikke længere at forlade pladsen eller stå i timelange køer, når du skal på toilettet. Ved to af udkigstårnene er der toiletter forneden, der er nemme at komme til. Og når vi snakker om udkigstårn, så er der på selve pladsen 3 tårne, hvor du får et ekstra beløb kan komme op og se koncerterne med udsigt ud over hele pladsen. Er I et firma afsted, så kan udkigstårnene lejes eksklusivt til jer og med opstillet bar under hele koncerten.

Fed Fredag Tivoli Friheden program 2023

Programmet offentliggøres løbende indtil alle navne er sat på plakaten til Fed Fredag. 

21. april – Lamin & Icekiid

28. april – Alex Vargas

05. maj – Tessa

12. maj – Queen Machine

19. maj – Jacob Dinesen

26. maj – Carpark North

02. juni – Lars Lilholt Band

09. juni – Jada

16. juni – Christopher

17. juni – Lis Sørensen (Fed lørdag)

23. juni – Burhan G

24. juni – Swan Lee (Fed lørdag)

30. juni – Drew Sycamore

01. juli – Birthe Kjær (Fed lørdag)

7. juli – Scarlet Pleasure

8. juli – Dodo & The Dodos (Fed lørdag)

14. juli – Annika Aakjær

21. juli – Joey Moe

28 juli – Kesi

04. august – Artigeardit

18. august – Rasmus Seebach

25. august – Jonah Blacksmith

01. september – Jung

Tivoli Friheden online

Kontaktinfo

Telefon: 86147300
Mail: tivoli@friheden.dk

Åbningstider

Se åbningstider på Tivoli Frihedens hjemmeside.

Link i header her på siden.

Info

Du må gerne medbringe mad men ikke drikkevarer, når der er Fed Fredag.

Målgruppe

Parken er åbent for alle aldre.

Parkering

Parkering på ved Skovbrynet, ved Havreballe skovvej eller på P-pladsen ved Ceres Arena.

Offentlig transport

Bus 11, 13, 16, 18 og 42 stopper tæt ved Friheden.

Spørgsmål og svar – Fed Fredag i Friheden

Hvornår kan man komme ind?

Du kan komme ind til Fed Fredage koncerter hele dagen, hvis du har sæsonkort eller billet til Tivoli Friheden. Har du kun billet til koncerten, kan du komme ind, når dørene åbnes lige inden koncerten.

Hvad koster det at komme ind til Fed Fredag?

Billetpriser variere til de forskellige koncerter. Du kan altid se prisen på Frihedens hjemmeside.

Hvis du har sæsonkort Platin eller Deluxe, så har du altid gratis adgang til alle koncerter hele sommeren.

Hvilke sæsonkort kan bruges til Fed Fredag?

Du kan bruge dit Platin eller Deluxe sæsonkort til at komme gratis til Fed Fredags koncerter.

Må man tage mad og drikkevarer med til Fed Fredag?

Du må ikke medbringe drikkevarer, når Friheden afholder koncerter. Men du må gerne medbringe mad. Friheden har store grillområder, hvor du kan grille, inden musikken starter.

Er der turbånd med i min Fed Fredag billet?

Der er ikke turbånd med i din Fed Fredag billet. Dette kan du tilkøbe ved siden af. Turbånd koster 120 kr og gælder til parkens forlystelser.

Hvis du har Deluxe sæsonkort er der altid turbånd med i entreen også til Fed Fredag.

Hvornår starter koncerterne til Fed Fredag?

Koncerten starter kl. 20.30. Du kan dog lytte til opvarmnings livemusik forskellige steder  rundt i parken inden.

Hvornår slutter koncerterne til Fed Fredag

Koncerten slutter ca. kl. 22. Efterfølgende er der afterparty i Hermans, hvor en dj spiller op til hygge og samværd. Musikken i Hermans er tilsvarende den koncert, som du lige har oplevet.

Må man ryge til Fed Fredag?

Der er rygning forbudt på sceneområdet. Hvis du føler trang til at ryge, så har Friheden 4 rygezoner i parken, hvor du kan gå hen.

Hvor mange gæster er der til Fed Fredag?

Gennemsnitlig er der mellem 8.000 – 10.000 gæster til en koncert og ca. 180.000 årlige Fed Fredag gæster.

Der kan være op til 15.000 gæster pr. koncert.

Hvem spiller til Fed Fredag?

Tivoli Friheden har altid været god til at samle kendte kunstnere til koncerterne. Her på siden kan du følge med, hver gang Friheden offentliggøre de forskellige kunstner.

Tivoli Friheden Fed Fredag koncerter

Fed Fredag i Friheden i Århus

Se mere fra Tivoli Friheden i Århus