Aarhus inside fritlagt logo

Dyk ned i en verden af spøgelsesagtige oplevelser og oplev en hæsblæsende Halloween Tivoli Friheden

Udgivet: 15. oktober 2023
Halloween Tivoli Friheden 2023 Græskar manden
af: Christina Hazelden

En verden af mystik og monstre

Når mørket falder på i Tivoli Friheden i efterårsferien, vækkes parken til live på en måde, du ikke er vant til. De 4.500 hyggelige græskar, der om dagen smiler venligt til parkens gæster, tager en uhyggelig drejning og bliver til skræmmende kreationer, der lyser op i det dunkle mørke.

Monstre begynder at liste rundt og sprede skræk og rædsel blandt de besøgende. Så det er med at passe på, når du går gennem parken, for du ved aldrig, hvilket uhyre der gemmer sig lige om hjørnet, klar til at skræmme dig fra vid og sans.

Lad dig rive med af den magiske stemning, når monsterne leger gemmeleg mellem forlystelser, og du kan mærke hjertet banke hårdt i brystet. Gå på opdagelse blandt de uhyggelige figurer og lad dig overraske af de uventede skræmmende oplevelser, der venter bag hvert hjørne.

Halloween Tivoli Friheden er ikke kun en festlig begivenhed, det er også en sand rutsjebanetur af spænding, frygt og glæde, hvor hygge bliver til uhygge, og parken forvandles til en verden af mysterier og monstre.

Halloween Tivoli Friheden 2023 Græskar

Nyt gys i Tivoli Friheden

De tre velkendte spøgelser, der engang hilste besøgende velkommen med en skælven ned ad ryggen, har nu skiftet deres plads ved siden af springvandet. I deres sted står nu tre klovne, men ikke de klovne, der spreder latter og glæde. Istedet smiler klovne, der synes at være i familie med mareridtet fra filmens verden, og deres tilstedeværelse sender kuldegysninger ned ad rygsøjlen på enhver besøgende når mørket falder på.

Halloween Tivoli Friheden 2023 Klovne

Området med den store hoppepude, der om dagen summer af glade børn, har fået selskab af den dunkle og kulsorte Halloween-bil. Det blodige håndaftryk på bilens ruder antyder uhyggelige hemmeligheder, der kun venter på at blive afsløret. Hvad mon gemmer sig bag det mørke karosseri, og hvad er historien bag de makabre spor af blod?

Halloween Tivoli Friheden 2023 Bil

Udfordringerne venter i laboratoriets gys

Laboratoriet i Halloween i Friheden venter på dig med en gysende oplevelse, der vil sætte dit mod på prøve. Dyk ned i de dunkle rum, hvor en skræmmende virus, gåder og mysterier venter på at blive løst af dig og dine venner.

Lad dig opsluge af den intense stemning og spænding, der fylder laboratoriets rum, når du kæmper dig igennem de dystre labyrinter og tager kampen op mod de overnaturlige kræfter, der lurer i mørket. Udfordr dine evner til at samarbejde under pres, og se om du kan bevare roen, mens du konfronteres med uhyggelige overraskelser bag hver eneste hjørne.

Hold pulsen oppe og dine sanser skarpe, mens du jagter ledetråde og forsøger at besejre de skræmmende udfordringer, der står mellem dig og friheden.

Halloween Tivoli Friheden 2023 Labyrant

Aktiviteter i Friheden under Halloween

Men trods den tiltagende uhygge er der stadig masser af sjov og spænding at finde for både unge og gamle, med er en række aktiviteter og underholdning, der appellerer til enhver smag.

I Hermans venter der dig og din familie en sjov og skræmmende oplevelse, hvor I kan udfolde jeres kreative evner og skabe jeres helt personlige uhyggelige græskar. Skær dit eget (u)hyggelige græskar og giv dit hjem en ekstra grum og uhyggelig stemning med det perfekte Halloween græskar.

Træd ind i Hermans verden og få malet dit ansigt som noget skræmmende og uhyggeligt. Tilføj et ekstra lag af uhygge til dit look og lad dig forvandle til en del af den magiske Halloween stemning. 

På scenen kan du opleve det sprængfarlige show med fysik- og nanostuderende, der vil sætte gang i pulsen og efterlade dig forbløffet. Lad dig rive med af deres imponerende færdigheder og lad dig fascinere af de spændende videnskabelige eksperimenter, der vil give dig et indblik i en verden af fantastiske opdagelser.

Halloween Tivoli Friheden 2023 Skelet

Kast dig ud i Cirkus Dystopia’s horrorlabyrinter og oplev ren ondskab på nært hold. Udfordr dine egne grænser, mens du navigerer gennem de uhyggelige områder og lader dig rive med af den intense stemning, der omgiver dig. Vær forberedt på at få et godt gys, mens du udforsker de mystiske kringelkroge af dette uhyggelige univers.

Vær en del af Ramasjang Mysteriet med Kristian på scenen og vær med til at løse spændende gåder. Tag del i den spændende fortælling og lad dig fascinere af det magiske univers, der venter dig.

Lav din egen (u)hyggelige lanterne i Hermans og tag den med på en spændende vandring gennem Havreballe Skov. Lad dig fortrylle af den magiske stemning og se din lanterne skinne i mørket, mens I begiver jer ud på en (u)hyggelig tur gennem skovens dunkle stier. Grib chancen for at skabe uforglemmelige minder og opleve Halloween på en helt ny og mystisk måde.

Oplev Halloween i Tivoli Friheden fra den 14. – 22. oktober og i weekenden 28. – 29. oktober 2024.

Husk, at hvis du har købt tur-bånd og beholder båndet om dit håndled, så kan du komme gratis tilbage på besøg i parken under Halloween.

Halloween Tivoli Friheden 2023 rip
Halloween Tivoli Friheden 2023 Ild
Halloween Tivoli Friheden 2023 indgang
Halloween Tivoli Friheden 2023 gæst
Halloween Tivoli Friheden 2023 par

Fotograf: Wyrlestudio