Aarhus Inside logo

Radio go!FM Live samlede 12.000 til festlig aften i Tivoli

Udgivet: 5. juni 2024
Radio go!FM Live 2024
af: Christina Hazelden - Fotograf: Wyrle Studio

Tivoli Friheden dannede tirsdag aften rammen om deres storslået musikfest, da Radio go!FM afholdt deres årlige Radio go!FM Live. Over 12.000 gæster, primært unge mennesker strømmede til forlystelsesparken for at opleve en aften fyldt med musik, dans og fællesskab.

Radio go!FM Live 2024

Radio go!FM Live er en aften for alle generationer

For mange af de yngste deltagere var det en helt ny oplevelse at være på en endagsfestival. Nogle var taget afsted med veninderne, mens andre var i selskab med familien. Radio go!FM Live har netop evnen til at samle mennesker i alle aldre, og for det lidt ældre publikum er arrangementet en kærkommen tradition, hvor man kan mødes med venner, familie eller kollegaer for at fejre sommerens komme og nyde en aften i musikkens tegn.

Selvom vejret ikke var perfekt med temperaturer under 25 grader og pletvis regn, formåede den gode stemning fra radioen og det medrivende musikprogram at holde humøret højt hos de fremmødte. Allerede da Lucyband gik på scenen kl. 18, var parken godt fyldt op med feststemte gæster, der var klar til at give sig hen til en aften med uforglemmelige oplevelser.

Radio go!FM Live 2024

Den store plæne blev hurtigt fyldt med glade mennesker. Barerne var travle med at servere fadøl og drinks, mens publikum fandt deres plads foran scenen eller spredte tæpper ud på græsset i baggrunden.

Foran scenen stod de mest dedikerede fans klar til at opleve de danske solister på tætteste hold.
Længere nede bagved var stemningen mere afslappet. Her blev musikken nydt i baggrunden, mens der blev snakket og grinet med venner.

Radio go!FM Live 2024

Dansk musik i fokus

Både helt foran scenen og bagved rockede publikum til rytmen og sang med på de velkendte danske hits.
At Radio go!FM Live udelukkende har danske solister på scenen er et bevidst valg, som har vist sig at være en stor succes. Det giver en unik mulighed for at hylde og fremme talentfulde danske kunstnere, og det skaber en stærk samhørighedsfølelse blandt publikum.

For mange af de yngre gæster var der ingen tvivl: Tessa var aftenens højdepunkt. Da hun gik på scenen, steg stemningen markant og Tessa formåede da også at levere en energisk og medrivende optræden, der fik alle til at hoppe og synge med. Især “Hvor Som Helst” var et højdepunkt, og man kunne næsten mærke taget lette sig fra den store plæne, hvis det da havde været der.

Radio go!FM Live 2024 Tessa

I pauserne mellem de mange solister sørgede DJ’s for at holde stemningen i top. Med energiske beats holdt de parkens gæster i gang og sørgede for, at der aldrig blev et kedeligt øjeblik.

Da skumringen faldt på, var det tid til Hedegaard. Med et storslået sceneshow fyldt med ild og konfetti indtog han scenen og leverede en uforglemmelig afslutning på Radio go!FM Live 2024.

Solister til Radio go!FM Live 2024
Tessa
Hjalmer
Gobs
Lucy
Mumle
Uro
Hedegaard

Radio go!FM Live 2024
Radio go!FM Live 2024
Radio go!FM Live 2024

Mere fra Moesgaard

Artikler

Det sker i Århus

Find en oversigt over de kommende oplevelser og events i Århus. 

spisesteder