Restaurant backstage Tivoli Friheden

Skovbrynet 5, 8000 Aarhus

MenukortBook bord

Backstage med sparkle af Tivoli

Med den nye store scene, der blev indviet i foråret 2022 i Tivoli Friheden er parken også blev udvidet med to nye spisesteder. For det er ikke kun musik, du kan lytte til ved den store scene. Bagved scenen ligger Madscenen og Backstage, der byder indenfor til lækre retter og en helt unik personlig og nærværende betjening.
Backstage, der er den ene af de to spisesteder har sociale dinning på menuen. De 5 lækre retter, der er på kokkens valgt menu, følger sæsonen og de forskellige større events i Friheden, når det kommer til at vælge de råvarer, som bruges til maden.

Social dinning i Backstage

Sociale Dinning er blevet den nye trend, når vi skal ud at spise og med Backstage kan du nyde lækre småretter, der er perfekt anrettet, så de er nemme at tage fra fadet og over på din egen tallerken. Uden at de mister den visuelle oplevelse, som er en vigtig del af hele oplevelsen, når vi spiser ude.
Hvis du ikke lige føler for at dele din mad med andre, så har du selvfølgelig også mulighed for at bestille en burger eller andet, som du får serveret helt for dig selv. Og skal du ikke køre hjem, kan du bestille drikkevarer ad libitum, når du benytter dig af social dinning menuen.

Nærvær og personlig betjening

Backstage afspejler ligesom resten af Friheden det tætte bånd, samt den helt specielle Tivoli ånd, der er mellem personalet. Nogen du som gæst mærker med det samme du træder ind i restauranten, hvor du bliver mødt af smilende tjenere, der har hyggelige samtaler med gæsterne. Her tager personalet ikke ”blot” imod din bestilling samt henter og bringe tallerkner. Her skaber de nærvær med deres gæster, så man føler sig næsten som venner og flere gange under middagen kigger de forbi for at høre om alt er okay.

Lokalet i Backstage

Lokalet er åbent og indbydende med store vinduer ud over svanesøen i Friheden. De mange borde står med en passende afstand mellem sig, så der stadig er mulighed for at have en samtale, som man ikke føler bliver overhørt af nabobordet. Det åbne køkken bidrager til den hyggelig atmosfære og vælger du drikkevarer ad libitum til din social dinning, så står den store tag-selv bar klar til, at du selv kan vælge, hvilket drikkevarer du har lyst til.

Lokalet i Backstage

Backstage står også klar til private- og firmaarrangementer med minimum 45 gæster. Selv på dage, hvor Tivoli Friheden ikke har åbnet. Det er selvfølgelig også muligt at spise på restauranten, selvom du ikke har billet eller sæsonkort til Friheden. Her skal du kontakte restaurantchef Natasha på mail: madscenen@friheden.dk, så sørge hun for at du bliver fulgt ned til Backstage, når du ankommer.

Skal du afholde et firmaarrangement er Backstage oplagt. Giv din medarbejdere en oplevelse med både lækker mad, nærværende betjening og en oplevelse i karrusellen i Friheden bagefter.

Tivoli Friheden online

Spisning og take-away

Spisning på stedet
Ingen take-away

Social dinning
Aftenmenu
Aften menu med drikkevarer ad libitum.

Kontaktinfo

Tlf: 86147300

Mail: madscene@friheden.dk

Åbningstider

Åbent i Frihedens åbningstid.
Kun aften betjening.

Lokaler

Velegnet til større selskaber.
Indendørs servering.
Store vinduer med udsigt ud over svanesøen
Handikapvenlig.
Firmamøder og firmafester.
Ikke nødvendig med entre til Friheden.

Målgruppe

Ingen aldersbegrænsning.
Blandet aldersgruppe.
Både yngre og lidt ældre.

Parkering

Parkering på ved Skovbrynet, ved Havreballe skovvej eller på P-pladsen ved Ceres Arena.

Offentlig transport

Bus 11, 13, 16, 18 og 42 stopper tæt ved Friheden.

Social dinning i Friheden

Se mere fra Tivoli Friheden i Århus