Aarhus Inside logo

Restaurant Madscenen

 Skovbrynet 5, 8000 Aarhus C

Madscenen Friheden
Madscenen Friheden
Madscenen Friheden
Madscenen Friheden

MADSCENENS Buffet – Kom med bag scene

Med sit all-you-can-eat koncept, charmerende stemning og fantastiske service, er Madscenen et perfekt spisested for madelskere. Ligesom søsterrestauranten, Backstage, er Madscenen udstyret med store vinduer, der giver dig en spektakulær udsigt over Frihedens Svanesø.

Den perfekte buffetoplevelse

Uanset om du nyder en dag i Friheden med hele familien eller nogle venner, så er Madscenen det perfekte sted for dig at besøge, når sulten skal tilfredsstilles. Her er der nemlig buffet fyldt med kød, friske grøntsager og lækre salater. Her er en fast pris, hvor både maden og drikkevarer indgår ad libitum, så der er ingen undskyldning for at gå sulten fra bordet.

Den store buffet står ved det åbne køkken, så det er let for kokkene altid at holde fadene fyldt med lækker retter, der altid er sæsonbestemte.

Lokalet hos Madscenen

Lokalet er lyst, åbent og imødekommende med rolige grønne farver. Borderne står i tilpas afstand fra hinanden, så du ikke føler at du sidder på skødet af nabobordet. Drikkevarer er som maden ad libitum og dem henter du selv i den store bar, der står ved siden af buffeten. I baren er der både drikkevarer til børn og voksne. Her tapper du selv øllet eller sodavanden i glasset eller hælder vinen op i vinglasset.

Buffet for børn

Børnene bliver heller ikke glemt hos Madscenen. Der er en hel buffetlinje dedikeret til de små gastronomer, hvor de kan finde deres yndlingsretter såsom mini-burgere og pølsehorn. Børnene kan også få en buffetoplevelse ud over det sædvanlige her.

Desserten

Når du har været forbi buffeten et par gange, er det tid til at kaste sig over desserten, der selvom den befinder sig ved børnebuffeten, også er for voksne. Her kan du fylde dit bæger med frisklavet softice og et par lækre kager. Ligesom resten af konceptet er desserten “ad libitum”, så du behøver ikke at bekymre sig om at begrænse sig selv med lækkerierne.

Den ægte Tivoli-ånd med nærværende service

Den nærværende service er en af de ting, der virkelig sætter prikken over i’et hos Madscenen. Personalet er altid venlige og imødekommende, og de står klar til at besvare eventuelle spørgsmål, man måtte have. Man føler sig virkelig velkommen og hjemme her, som om man bliver betjent af gode venner frem for tjenere. Det er den ægte Tivoli-ånd, der stråler igennem.

I bund og grund er Madscenen det perfekte sted for enhver, der ønsker at nyde god mad i smukke omgivelser og blive forkælet af mennesker, der virkelig værdsætter ens oplevelse. Og når du tager det sidste stykke kage fra dessertbuffeten og nyder den sidste slurk af sin drink, vil du sidde tilbage med en følelse af at have delt en helt særlig oplevelse med dine nærmeste – og det er trods alt, hvad det gode mad virkelig handler om.

Madscenen online

Spisning

Spisning på stedet
Ingen take-away

  • Buffet ad libitum
  • Aftenmenu
  • Drikkevarer ad libitum
Menu og Book bord
Åbningstider

Åbent i Frihedens åbningstid.
Kun aften betjening.

Kontaktinfo

Tlf: 86147300

Mail: madscene@friheden.dk

Lokaler

Velegnet til større selskaber.
Indendørs servering.
Store vinduer med udsigt ud over svanesøen
Handikapvenlig.
Firmamøder og firmafester.

Parkering

Parkering på ved Skovbrynet, ved Havreballe skovvej eller på P-pladsen ved Ceres Arena.

Offentlig transport

Bus 11, 13, 16, 18 og 42 stopper tæt ved Friheden.

Madscenen Friheden
Madscenen Friheden
Madscenen Friheden
Madscenen Friheden
Madscenen Friheden
Madscenen Friheden
Madscenen Friheden
Madscenen Friheden
Madscenen Friheden

Se spændende restauranter og caféer i Aarhus

Brug for oplevelser i Aarhus?

Af Christina Hazelden - Fotograf: Wyrle Studio
Udgivet: 18. april 2023