Aarhus Inside logo

Lucia i Kajak

Lucia i kajak - foto - Jonas Pindhund

Dato

Start

Hvor

Arrangør

Oplev Lucia i Kajak

Lucia i Kajak

Lucia i Kajak er en af sæsonens mest stemningsfulde kajak tur, hvor de mange kajakker bringer lys til havnen i Aarhus ved at dekorere deres kajakker med glimtende lys, gran og padler fra Lystbådehavnen til Dokk1.

Eventet starter kl. 18.00 fra Aarhus Kano- og Kajakklub, hvor optoget begynder sin rejse ud i lystbådehavnen. Først følger de Juldamperen, runder Sejlsportscentret og Træskibshavnen, og vender tilbage gennem kanalen til Dokk1.

Undervejs er der to særlige stop:
kl. 18.45 ved Havnepladsen, hvor Aya Vedige synger Luciasangen
Kl. 19.15 ved Det Lille Hus på Havnen, hvor “De unge stemmer fra Aarhus Efterskole” bidrager med sang. Ved dette stop er der også præmieoverrækkelse for de flotteste kajakker.

Lucia i Kajak byder også på hygge ved Det Lille Hus på Havnen, hvor man kan købe gløgg, æbleskiver og varm kakao fra Det rullende hjerterum, hvor overskuddet går til hjemløse i Aarhus. Den bedste udsigt over hele ruten kan nydes her.

Deltagere
Deltagere i kajakoptoget skal tilmelde sig via en specifik tilmeldingsside og skal have den nødvendige erfaring og udstyr til at sikre deres egen sikkerhed på vandet, især i vintermånederne. Det er et event, der kombinerer julehygge med en unik vandoplevelse, og er en fantastisk måde at opleve Aarhus’ vandveje på i en festlig og stemningsfuld atmosfære.
Præmier uddeles til de mest imponerende og kreativt dekorerede kajakker, og der har historisk set været stor opfindsomhed.

Fotograf: Jonas Pindhund

Find oplevelser i Aarhus i Eventkalenderen

Aarhusinside.dk fungerer udelukkende som en formidlingsplatform for de events, der præsenteres på vores side.
Vi forsøger så vidt som muligt at holde os opdateret omkring ændringer. Dog påtager vi os ingen ansvar for eventuelle ændringer, aflysninger eller udsolgte events.
Vi er primært dedikeret til at levere relevant og opdateret information om events i Aarhus, men opfordrer brugere til direkte at kontakte eventarrangørerne ved eventuelle spørgsmål eller behov for yderligere information om de enkelte events.