Aarhus inside fritlagt logo

Juleparade og tænding af stjernehimlen

Juleparade og tænding af stjernehimlen

Dato:

Eventet starter:

Hvor foregår det:

Arrangør:

Oplev Juleparade og tænding af stjernehimlen

Juleparade og tænding af stjernehimlen

Juleparaden, der sætter gang i julefejringen, finder sted i år den 10. november og markerer ankomsten af den elskede julemand til Dokk1. Med slæbebåden Jakob, der sejler ham hele vejen fra Grønland, er julemanden klar til at sprede sin julemagi til alle de forventningsfulde børn og voksne, der venter spændt på kajen.

Paraden begynder kl. 18.00, hvor julemanden ankommer til Dokk1.
Derefter tager han plads i sin prægtige karet, der vil føre ham gennem byens gader og stræder. Den festlige rute tager ham fra havnen til Banegårdspladsen, videre gennem Strøget, forbi de ikoniske torve, Immervad og op ad den travle Frederiksgade, før han ender sin rejse tilbage ved Dokk1.

En af de mest mindeværdige øjeblikke i paraden er, når julemanden når Strøget omkring kl. 18.30. Her løfter han sin store ske og tænder den betagende julebelysning, der smykker butiksvinduerne og skaber en unik og fortryllende atmosfære.

Festlighederne starter allerede kl. 16.00, hvor man kan lade sig gribe af den smittende julestemning, hygge sig til tonerne af velkendte julemelodier og opleve musikalske optrædener fra forskellige kunstnere og bands.
Senex Brassband åbner ballet med deres karakteristiske lydunivers kl. 16.00, og efterfølges af Hjemmeværnets Musikkorps, der med deres velkendte toner spreder endnu mere julestemning.

Mens man oplever den glade og festlige stemning, kan man også nyde duften af lækre æbleskiver, varme drikke og søde julespecialiteter, som kan købes fra Dokk1’s hyggelige cafételt.
Det er den perfekte lejlighed til at varme sig på en kold efterårsdag og samtidig lade sig fortrylle af den unikke atmosfære, der omgiver paraden.

Så kom og vær med til at fejre starten på julen og sprede glæde sammen med familie og venner.

Program Juleparade

Kl. 16.00 – 17.00  julemusik med bl.a. Senex Brassband
Kl. 17.00 – 18.00  Hjemmeværnets Musikkorps
Kl. 18.00 Julemanden går i land ved Dokk1
Kl. 18.00 – 18.30 – Julemanden kører igennem midtbyen
Kl. 18.30 – Julemanden tænder julebelysningen på Strøget

Se flere spændende oplevelser i Aarhus

Aarhusinside.dk fungerer udelukkende som en formidlingsplatform for de events, der præsenteres på vores side.
Vi forsøger så vidt som muligt at holde os opdateret omkring ændringer. Dog påtager vi os ingen ansvar for eventuelle ændringer, aflysninger eller udsolgte events.
Vi er primært dedikeret til at levere relevant og opdateret information om events i Aarhus, men opfordrer brugere til direkte at kontakte eventarrangørerne ved eventuelle spørgsmål eller behov for yderligere information om de enkelte events.