Aarhus inside fritlagt logo

ReThinkers Luciaoptog

ReThinkers Luciaoptog Fotograf_Per_Bille

Dato:

Eventet starter:

Hvor foregår det:

Arrangør:

Oplev ReThinkers Luciaoptog

ReThinkers Luciaoptog

Den 13. december forvandler Aarhus’ centrum sig til et skinnende lyslandskab, når ReThinkers holder deres årlige luciaoptog med en imponerende fire meter høj luciabrud som frontfigur.
Alle, der har lyst, kan enten deltage i optoget eller bare nyde synet fra gaden.

Det hele starter med nogle skønne julesange på Pustervig Torv kl. 16.40. Optoget vandrer herefter gennem Rosensgade, tager en tur ned ad Strøget, og afsluttes hyggeligt ved Aarhus Street Food.

ReThinkers, en frivillig del af VisitAarhus, er står bag dette arrangement. De står for alt fra kulturelle begivenheder til større events, med hjælp fra et netværk af over 2000 frivillige.

Programoversigt:

16.40: Start på Pustervig Torv med julesange, hvorefter luciaoptoget påbegyndes

17.00 – 17.30: Optoget forlader Pustervig Torv, tager ruten gennem Rosensgade, fortsætter langs Strøget og afslutter ved Aarhus Street Food.

Tilmeld dig ReThinkers Luciaoptog

For at deltage i optoget, venligst tilmeld dig via dette link Luciaoptoget. Alle interesserede er hjerteligt velkomne til at deltage.

Bemærk:
I år er der mulighed for at tilmelde dit barn eller barnebarn. Børn i alderen 3-12 år skal have en separat tilmelding, så vi kan sørge for en passende dragt. Børn over 12 år betragtes som voksne i denne sammenhæng. De allermindste under 3 år behøver ikke at blive tilmeldt, men er velkomne til at deltage. Vi kan dog ikke tilbyde luciadragter til denne aldersgruppe.

Foto: fotograf Per Bille.

Se flere spændende oplevelser i Aarhus

Aarhusinside.dk fungerer udelukkende som en formidlingsplatform for de events, der præsenteres på vores side.
Vi forsøger så vidt som muligt at holde os opdateret omkring ændringer. Dog påtager vi os ingen ansvar for eventuelle ændringer, aflysninger eller udsolgte events.
Vi er primært dedikeret til at levere relevant og opdateret information om events i Aarhus, men opfordrer brugere til direkte at kontakte eventarrangørerne ved eventuelle spørgsmål eller behov for yderligere information om de enkelte events.