Aarhus inside fritlagt logo

Julemarked i Møllestien

Julemarked i Møllestien

Dato:

Eventet starter:

Hvor foregår det:

Arrangør:

Oplev Julemarked i Møllestien

Julemarked i Møllestien

I Møllestien fejrer vi juleånden med et betagende julemarked, der spreder hygge og varme i alle kroge.
Lørdag d. 25. november slår vi dørene op til vores årlige julemarkedsevent, der byder på en overflod af skatte og godbidder til enhver smag.

Vores gade forvandles til et fortryllende vinterlandskab, hvor duften af gran, klingende juleklokker og lyden af latter fylder luften.
Med over 30 boder sprudlende med kreativitet og håndlavede mesterværker, vil du finde alt fra unik julepynt og smukke dekorationer til varme, hjemmelavede sæber og eksklusivt keramik. Der er noget for enhver smag og ethvert budget.

Men vores Julemarked i Møllestien er mere end blot en samling af boder og produkter. Det er en fejring af fællesskab og velgørenhed. Hvert år donerer vi hele vores overskud til velgørende formål, og vores lokale fællesskab er stolte over den positive indvirkning, vi har haft gennem årene.
Julemarked i Møllestien er en hjertevarm tradition, der har formået at skabe varige minder og øjeblikke for vores besøgende og beboere.

Vores berømte gløgg er en varmende oplevelse i sig selv, og den skaber en behagelig stemning, der indbyder til hyggesnak og nye bekendtskaber.
Kom og bliv en del af vores juleeventyr, hvor vi sammen skaber den perfekte ramme for en uforglemmelig juleoplevelse. Vi, beboerne i Møllestien, ser frem til at byde dig og dine kære velkommen til vores hjertevarme julemarked, hvor julens ånd og fællesskab er i centrum.

Tidspunkt: 10.00 – 16.00
Gratis entra

Se flere spændende oplevelser i Aarhus

Aarhusinside.dk fungerer udelukkende som en formidlingsplatform for de events, der præsenteres på vores side.
Vi forsøger så vidt som muligt at holde os opdateret omkring ændringer. Dog påtager vi os ingen ansvar for eventuelle ændringer, aflysninger eller udsolgte events.
Vi er primært dedikeret til at levere relevant og opdateret information om events i Aarhus, men opfordrer brugere til direkte at kontakte eventarrangørerne ved eventuelle spørgsmål eller behov for yderligere information om de enkelte events.