Aarhus Inside logo

Food Festival

Food Festival

Dato

Start

Hvor

Arrangør

Oplev Food Festival

Food Festival

Hvert år samles madentusiaster og gourmeter fra nær og fjern på Tangkrogen i Aarhus for at fejre i Danmarks største madfestival, Food Festival. Arrangeret af Food Organisation of Denmark er festivalen en fejring af alt, hvad der har med god mad og drikke at gøre. I de farverige telte og boder kan du smage dig igennem en lækker palet af mad og drikkevarer fra lokale danske producenter og leverandører. Udover det store udvalg af smagsoplevelser, kan du også deltage i spændende workshops, interessante foredrag og madlavningsdemonstrationer, hvor du kan lære mere om madlavning, ernæring og bæredygtighed.

En kulinarisk oplevelse ud over det sædvanlige

Food Festival hylder lokale råvarer og bæredygtighed og samler hvert år tusindvis af madentusiaster på Tangkrogen i Aarhus. Her kan man udforske en imponerende vifte af lækkerier fra danske fødevareproducenter og leverandører, der alle har en fælles passion for god mad og drikke.

Food Festivalen skriver selv omkring eventet “festivalen vil give gode oplevelser, som sætter fokus på at spise nyt, andet, bæredygtigt og lækkert. Festivalen skal samle de mest betydningsfulde kokke, producenter og madfolk i Aarhus”.

Billet: 
Partoutbillet: 170 kr. + gebyr (i døren 205 kr.)
Pensionister (65+) samt studerende: 130 kr. + gebyr (i døren 140 kr.)
Dagsbillet til fredag, lørdag eller søndag: 110 kr. + gebyr (i døren 140 kr.)
Pensionister (65+) samt studerende: 80 kr. + gebyr (i døren 100 kr.)
Børn til og med 10 år er gratis.

Se mere om Food Festival her

Foto billede: Food Organisation of Denmark

Find oplevelser i Aarhus i Eventkalenderen

Aarhusinside.dk er en platform, der samler og formidler information om events i Aarhus.
Vi opdaterer løbende vores hjemmeside med nye events, men vi kan ikke garantere, at alle informationer er fuldstændig korrekte. Der kan forekomme ændringer i datoer, tidspunkter, priser og andre detaljer. Vi opfordrer derfor til, at du altid dobbelttjekker informationen hos arrangøren af eventet, inden du planlægger din deltagelse.

Har du spørgsmål til et specifikt event? Kontakt da venligst arrangøren direkte. Du finder kontaktoplysninger på eventens hjemmeside eller på Aarhusinside.dk.

Her er et par tips til at bruge Aarhusinside.dk:

  • Brug søgefeltet til at finde specifikke events.
  • Browse kategorierne for at finde events, der matcher dine interesser.
  • Følg os på Facebook og Instagram for at få inspiration og opdateringer.