Food Festival

Food Festival

Food Festival

Food Festival er en årlig festival, der fejrer mad og drikke i Aarhus. Festivalen afholdes af Food Organisation of Denmark og tiltrækker hvert år tusindvis af besøgende.

Festivalen finder sted på Tangkrogen i Århus, hvor der opstilles telte og boder. Her kan du smage på en bred vifte af mad og drikkevarer fra forskellige danske producenter og leverandører. Der er også workshops, foredrag og madlavningsdemonstrationer, hvor besøgende kan lære mere om madlavning, ernæring og bæredygtighed.

Food Festival har en stærk fokus på lokale råvarer og bæredygtighed, og det er en fantastisk mulighed for at smage på noget af det bedste, som danske fødevareproducenter har at byde på. Festivalen tiltrækker både lokale og besøgende fra andre dele af Danmark og udlandet.

Food Festivalen skriver selv omkring eventet “festivalen vil give gode oplevelser, som sætter fokus på at spise nyt, andet, bæredygtigt og lækkert. Festivalen skal samle de mest betydningsfulde kokke, producenter og madfolk i Aarhus”.

Billet: 
Partoutbillet: 170 kr. + gebyr (i døren 195 kr.)
Pensionister (65+) samt studerende: 130 kr. + gebyr (i døren 140 kr.)
Dagsbillet til fredag, lørdag eller søndag: 110 kr. + gebyr (i døren 130 kr.)
Pensionister (65+) samt studerende: 80 kr. + gebyr (i døren 100 kr.)
Børn til og med 10 år er gratis.

Køb billet til Food Festival her

Foto billede: Food Organisation of Denmark

Praktisk info for:

Food Festival

Dato:

Tidspunkt:

Hvor foregår det:

Arrangør:

Find på Google Maps:

Eventkategori:

Se de andre events på AarhusInside

Aarhusinside.dk er ikke ansvarlig for de events, der ligger online her på siden. Vi er udelukket en formidlingsside. Ved spørgsmål omkring de enkelte events, bedes du kontakte eventudbyderen.