Aarhus Inside logo

Food Festival

Food Festival

Dato

Start

Hvor

Arrangør

Oplev Food Festival

Food Festival

Hvert år samles madentusiaster og gourmeter fra nær og fjern på Tangkrogen i Aarhus for at fejre i Danmarks største madfestival, Food Festival. Arrangeret af Food Organisation of Denmark er festivalen en fejring af alt, hvad der har med god mad og drikke at gøre. I de farverige telte og boder kan du smage dig igennem en lækker palet af mad og drikkevarer fra lokale danske producenter og leverandører. Udover det store udvalg af smagsoplevelser, kan du også deltage i spændende workshops, interessante foredrag og madlavningsdemonstrationer, hvor du kan lære mere om madlavning, ernæring og bæredygtighed.

En kulinarisk oplevelse ud over det sædvanlige

Food Festival hylder lokale råvarer og bæredygtighed og samler hvert år tusindvis af madentusiaster på Tangkrogen i Aarhus. Her kan man udforske en imponerende vifte af lækkerier fra danske fødevareproducenter og leverandører, der alle har en fælles passion for god mad og drikke.

Food Festivalen skriver selv omkring eventet “festivalen vil give gode oplevelser, som sætter fokus på at spise nyt, andet, bæredygtigt og lækkert. Festivalen skal samle de mest betydningsfulde kokke, producenter og madfolk i Aarhus”.

Billet: 
Partoutbillet: 170 kr. + gebyr (i døren 205 kr.)
Pensionister (65+) samt studerende: 130 kr. + gebyr (i døren 140 kr.)
Dagsbillet til fredag, lørdag eller søndag: 110 kr. + gebyr (i døren 140 kr.)
Pensionister (65+) samt studerende: 80 kr. + gebyr (i døren 100 kr.)
Børn til og med 10 år er gratis.

Se mere om Food Festival her

Foto billede: Food Organisation of Denmark

Find oplevelser i Aarhus i Eventkalenderen

Aarhusinside.dk fungerer udelukkende som en formidlingsplatform for de events, der præsenteres på vores side.
Vi forsøger så vidt som muligt at holde os opdateret omkring ændringer. Dog påtager vi os ingen ansvar for eventuelle ændringer, aflysninger eller udsolgte events.
Vi er primært dedikeret til at levere relevant og opdateret information om events i Aarhus, men opfordrer brugere til direkte at kontakte eventarrangørerne ved eventuelle spørgsmål eller behov for yderligere information om de enkelte events.