SPOT festival

SPOT 2023

SPOT festival

SPOT Festivalen er en århusiansk anerkendt festival, der løber fra fredag til lørdag i maj. Her kan du lytte til upcoming og etablerede artister indenfor dansk og nordisk genre. Festivalen blev første gang afholdt i 1994 og har siden da udviklet sig til en af de vigtigste showcase-festivaler i Nordeuropa for upcoming musiktalenter.

I år er det 28. gang, at der afholdes SPOT festival i Århus og du kan lytte til lidt over 200 koncerter og events i de to dage, hvor festivalen afholdes. Koncerterne afholdes rundt i hele Århus, både udendørs og indenfor forskellige i byen.

SPOT Festival henvender sig primært til musikelskere og bruges også af musikbranchen som en vigtig platform for at opdage nye talenter og netværke. Festivalen har en bred vifte af genrer, herunder rock, pop, elektronisk musik, hiphop og jazz, og er kendt for at have nogle af de mest interessante upcoming artister fra Danmark og resten af verden på programmet.

En række kendte artister har spillet på SPOT Festival i løbet af årene, inklusive MØ, Iceage, Efterklang, The Raveonettes, WhoMadeWho, Lydmor, Trentemøller og mange flere. SPOT Festival finder sted i Aarhus’ pulsrende musikmiljø og strækker sig over flere forskellige spillesteder, herunder VoxHall, Train og Musikhuset.

Det vigtigste ved SPOT Festival er at give et forum for upcoming talenter, deres musik og deres shows. Festivalen tilbyder både et professionelt og publikumsperspektiv på musikbranchen, og de mange showcases og konferencer tiltrækker brancheeksperter og musikfans fra hele verden. SPOT Festival er dermed en vigtig platform for at fremme upcoming talenter og give dem en chance for at bryde igennem på den internationale musikscene.

Du kan følge med på SPOT’s hjemmeside, for at se, hvornår de forskellige kunstnere spiller.

Billetpriser for SPOT er:

Billet for begge dage: 615 kr eks. gebyr (ved køb inden 31/3 2023)

Billet for begge dage: 715 kr eks. gebyr (ved køb efter 31/3 2023)

Billet pr. dag: 480 kr. eks. gebyr.

Fotograf billede: Kasper Krupsdahl

Praktisk info for:

SPOT festival

Dato:

Tidspunkt:

Hvor foregår det:

Arrangør:

Find på Google Maps:

Eventkategori:

Se de andre events på AarhusInside

Aarhusinside.dk er ikke ansvarlig for de events, der ligger online her på siden. Vi er udelukket en formidlingsside. Ved spørgsmål omkring de enkelte events, bedes du kontakte eventudbyderen.