Aarhus Inside logo

Nordic Race – Aarhus Hills

Nordic Race

Dato

Start

Hvor

Arrangør

Oplev Nordic Race – Aarhus Hills

Nordic Race – Aarhus Hills

Nordic Race – Aarhus Hills vender stærkt tilbage den 15. juni 2024, større og mere spændende end nogensinde tidligere.

I 2019 satte vi rekord ved at arrangere det største ocr event i Danmarks historie, da Nordic Race løb af stablen i de smukke Hasle bakker i Aarhus. Vi lover, at 2024 vil bringe endnu mere intensitet og udfordring. Deltagerne vil skulle navigere gennem en 5 km lang rute fyldt med bakker, mudder og over 25 unikke forhindringer, alt sammen beliggende i et betagende naturområde.

Ruten strækker sig gennem den storslåede natur, med mange højdemeter og naturskønne udsigter. Deltagerne vil skulle overvinde forhindringer inden for kategorierne; 𝐒𝐏𝐄𝐄𝐃, 𝐒𝐓𝐑𝐄𝐍𝐆𝐓𝐇 og 𝐓𝐄𝐂𝐇𝐍𝐈𝐐𝐔𝐄. Dette løb er perfekt for både første gangs deltageren, der er klar til at prøve kræfter med en ny udfordring, samt den erfarne deltager, der søger efter en ny test af deres kunnen. Kom og oplev selv, hvorfor Nordic Race i Aarhus har opnået så stor popularitet.

Bemærk: Dette løb inkluderer IKKE svømning eller forhindringer i vand.

Som altid er eventpladsen åben for tilskuere, så venner og familie er velkomne til at komme og støtte løberne som heppekor

Find oplevelser i Aarhus i Eventkalenderen

Aarhusinside.dk fungerer udelukkende som en formidlingsplatform for de events, der præsenteres på vores side.
Vi forsøger så vidt som muligt at holde os opdateret omkring ændringer. Dog påtager vi os ingen ansvar for eventuelle ændringer, aflysninger eller udsolgte events.
Vi er primært dedikeret til at levere relevant og opdateret information om events i Aarhus, men opfordrer brugere til direkte at kontakte eventarrangørerne ved eventuelle spørgsmål eller behov for yderligere information om de enkelte events.