Aarhus Inside logo

Radio go!FM Live

radio go!fm live

Dato

Start

Hvor

Arrangør

Oplev Radio go!FM Live

Radio go!FM Live

Oplev en uforglemmelig aften med nogle af Danmarks mest elskede kunstnere på den store scene under Radio go!FM Live i Tivoli Friheden – og det bedste er, at billetterne er helt gratis!

Dørene åbnes kl. 16 på dagen for begivenheden, hvor der vil være underholdning frem til kl. 18, hvorefter den første artist træder op på scenen. Arrangementet varer indtil kl. 23, så der er masser af tid til at nyde den fantastiske musik.

I år garanterer Radio Go!FM, at alle med billetter til liveshowet får adgang til Tivoli Friheden.

De populære radioværter Simone & Magnus fra Radio Go!FM vil være værter for aftenen og sørge for underholdning i pauserne mellem de optrædende kunstnere. Du kan også nyde en live DJ, der sørger for den rette stemning.

Tivoli Friheden holder åbent for forlystelser, så kom tidligt og gør dagen og aftenen ekstra underholdende ved at prøve de forskellige attraktioner.

Gå ikke glip af denne enestående aften med live musik og underholdning i Tivoli Friheden, og oplev nogle af de mest populære danske kunstnere på den store scene.

Musikprogrammet bliver offentliggjort i midten af april.

Se mere på Radio go!FM Live Facebook

Se billeder fra Radion go!FM Live 2023 i Friheden.

Find oplevelser i Aarhus i Eventkalenderen

Aarhusinside.dk fungerer udelukkende som en formidlingsplatform for de events, der præsenteres på vores side.
Vi forsøger så vidt som muligt at holde os opdateret omkring ændringer. Dog påtager vi os ingen ansvar for eventuelle ændringer, aflysninger eller udsolgte events.
Vi er primært dedikeret til at levere relevant og opdateret information om events i Aarhus, men opfordrer brugere til direkte at kontakte eventarrangørerne ved eventuelle spørgsmål eller behov for yderligere information om de enkelte events.