Aarhus inside fritlagt logo

Northside Festival

Northside festival

Dato:

Tidspunkt:

Hvor foregår det:

Arrangør:

Oplev Northside Festival

Northside Festival

Northside festival er en århusiansk 3 dages festival, der afholdes i Eskelunden. Hvert år tiltrækker Northside Festival tusindvis af gæster fra både Danmark og udlandet.

En af Northsides primære målsætninger er at skabe en helhedsoplevelse for deres gæster og give dem den bedste mulige festivaloplevelse. Derfor er festivalen altid i konstant udvikling og arbejder med innovation, bæredygtighed og musik i fokus.

Northside har gjort et betydeligt stykke arbejde for at skabe en bæredygtig festival og har taget flere initiativer for at reducere festivalens miljøpåvirkning. Eksempelvis er al mad på festivalen 100% økologisk, og der er stort fokus på affaldssortering og genanvendelse.

Festivalen har en unik atmosfære og tilbyder en bred vifte af musikgenrer, såsom rock, indie, elektronisk musik og hiphop. Med mellem 35.000 og 40.000 festivalgæster, der kommer til festivalen i løbet af tre dage, er Northside en af de større musikfestivaler i Danmark.

Se billeder og læs mere fra Northside festival 2023.

De præsentere løbende deres artister, som du kan følge med i på Northsides hjemmeside.

Billetter: Der er mulighed for både dagsbillet, partoutbillet, 2-dagsbilletter og backstage billetter. Du kan finde alle billetter til festivalen her.

Fotograf billede: Gosha Rubchinskiy

Se flere spændende oplevelser i Aarhus

Aarhusinside.dk fungerer udelukkende som en formidlingsplatform for de events, der præsenteres på vores side.
Vi forsøger så vidt som muligt at holde os opdateret omkring ændringer. Dog påtager vi os ingen ansvar for eventuelle ændringer, aflysninger eller udsolgte events.
Vi er primært dedikeret til at levere relevant og opdateret information om events i Aarhus, men opfordrer brugere til direkte at kontakte eventarrangørerne ved eventuelle spørgsmål eller behov for yderligere information om de enkelte events.