Aarhus Inside logo

Marienlyst Park Festival

Marienlyst Park Festival

Dato

Start

Hvor

Arrangør

Oplev Marienlyst Park Festival

Marienlyst Park Festival

Tag del i Marienlyst PARK Festival, der afholdes for 6. gang på amfiscenen i Marienlystparken. Festivalen byder på gratis verdensmusikkoncerter samt kunstaktiviteter til børnene mellem koncerterne. Der vil også være mulighed for at købe mad og drikke i løbet af dagen.

Vi stræber efter at skabe en fantastisk oplevelse for både lokale beboere i Hasle samt gæster fra resten af Aarhus og Danmark. Kom og nyd en dag fyldt med musikalsk og kunstnerisk glæde på Marienlyst PARK Festival.

Program til Marienlyst Park Festival

  • 12.30: Musikflyveren
  • 14.00: Hasle skoles kor
  • 15.00: Houssam Zamzam & Quality Band
  • 17.00: Putu & Snö med band
  • 19.00: Santrofi + African Footprints
  • 21.00: AddisAbabaBand

Musikflyveren
Magiske musikrejser for børn og familier med Musikflyveren
Oplev Musikflyveren i en inddragende koncertoplevelse, der kombinerer musik og teater. Denne koncert vil præsentere sangene fra albummet “Fra morgenmad til skumbad”.
Koncerten tager dig med på en dag i et barns liv, hvor vi vågner om morgenen, udforsker verden, snakker om vejret, tager på eventyr i skoven, drager på fantasifulde flyveture, nyder et dejligt bad og siger godnat. Mellem hver sang vil vi skabe magi ved hjælp af en tidstunnel, der får tiden til at flyve afsted.
Musikflyverens koncerter er interaktive, hvor vi inviterer publikum til at danse, synge og have det sjovt sammen.

Hasle skoles kor
Hasle Skoles Kor er sammensat af talentfulde børn i øjeblikket bestående af cirka 45 medlemmer. Vi mødes hver onsdag eftermiddag til vores øvesessioner og optræder ved forskellige koncerter rundt omkring i byen, når det er muligt.
Vores kor er en fantastisk mulighed for at dyrke musikalsk fællesskab og udvikle vores sangstemmer. Kom og oplev den magi, der opstår, når vores kor samles og synger i harmoni.

Houssam Zamzam & Quality Band
Tag med på en musikalsk rejse gennem hele Mellemøsten med Houssam Zamzam & Quality band. Bandet leverer en unik blanding af orientalsk pop og klassisk arabisk musik. De præsenterer deres eget musik samt nogle velkendte sange.
Siden 1994 har bandet optrådt i hele Europa ved forskellige begivenheder som bryllupper og større koncerter. Deres musikalske talent har ført dem til anerkendte steder som world music, Radar på Godsbanen i Århus, VoxHall, Spot Festival i Århus, Festeugen i Roskilde og mange andre.

Putu & Snö med band
Putu Septa er et af de store talenter fra Bali og har dygtiggjort sig inden for den traditionelle Gamelan-musik. Han er orkesterleder, komponist og underviser, og hans musik har ført ham på turné rundt om i verden med sine Gamelan-orkestre, herunder flere besøg i Danmark, herunder Roskilde Festival.

Snöloaparden, med det borgerlige navn Jonas Stampe, har i mere end 20 år været involveret i internationale samarbejdsprojekter og udveksling af musik. For over 10 år siden startede han samarbejdet med Putu på Bali. Sammen har de optrådt ved utallige koncerter, herunder Bali Spirit Festival, AMD Amsterdam Festival, Roskilde Festival og Münchner Stadtmuseum.

Santrofi + African Footprints
Santrofi er en gruppe unge kunstnere i Ghanas musikverden, der repræsenterer den moderne Highlife, Highlife Funk og Afrobeat. De ønsker at ære den klassiske Highlife-musik i alle dens former og fusioner, fra tidlige afro-cubanske og calypso-rytmer til funky soul og nigeriansk påvirkning af Afro-beat og Juju-grooves. Deres musik er kendetegnet ved flotte guitarspil, en stram blæsersektion, drivende percussion og smukke harmonier. Santrofi beundres for deres visionære klarhed og den forvandlende skønhed og kraft i deres musik. Deres debutalbum, “Alewa”, fortæller historien om Ghanas Highlife-musiks udvikling gennem forskellige, men forbundne tidsaldre.

African Footprints
African Footprint Foundation er den danske afdeling af African Footprint International, der blev startet i Ghana af Samuel Kweku Addison. African Footprint har en vision om at bruge musik, trommespil og dans til at bygge bro og løse sociale udfordringer. Gennem mere end 24 år har African Footprint rejst rundt i hele verden og skabt forbindelser mellem privilegerede og mindre privilegerede, samt mellem mennesker med forskellige fysiske evner. Footprint er kendt for at skabe netværk og samarbejde med musikere, bands og andre kunstnere for at nå specifikke mål ved hjælp af musik, dans og trommespil. Deres arbejde har haft en betydningsfuld indvirkning på at bringe mennesker sammen og skabe positive forandringer.

AddisAbabaBand
AddisAbabaBand er et dynamisk og energisk orkester, der har fået dansegulve til at brænde i mere end et årti med deres intense funkmusik. Bandets sammensætning af trommer, bas, percussion, guitar, orgel og en knivskarp blæsersektion skaber en uimodståelig lyd, der får folk op af stolene og garanterer en fest, der varer hele natten.

AddisAbabaBand har optrådt på utallige scener i både Danmark og udlandet, herunder Roskilde Festival og flere andre festivaler samt udsolgte koncerter på steder som Alice Cph. og Copenhagen Jazzfestival.

Bandet har vundet priser fra Statens Kunstfond for deres seneste album og har været nomineret til flere andre priser, herunder Carl Nielsen-prisen og Danish Music Awards. Deres seneste samarbejde med Aarhus Jazz Orchestra ved De Grimmeste Aftener var en fantastisk koncertoplevelse, hvor de leverede et vildt show med et storslået bigband til glæde for det talrige publikum.

Se mere fra Marienlyst park her

Se også begivenhederne her på Parkfest

Find oplevelser i Aarhus i Eventkalenderen

Aarhusinside.dk er en platform, der samler og formidler information om events i Aarhus.
Vi opdaterer løbende vores hjemmeside med nye events, men vi kan ikke garantere, at alle informationer er fuldstændig korrekte. Der kan forekomme ændringer i datoer, tidspunkter, priser og andre detaljer. Vi opfordrer derfor til, at du altid dobbelttjekker informationen hos arrangøren af eventet, inden du planlægger din deltagelse.

Har du spørgsmål til et specifikt event? Kontakt da venligst arrangøren direkte. Du finder kontaktoplysninger på eventens hjemmeside eller på Aarhusinside.dk.

Her er et par tips til at bruge Aarhusinside.dk:

  • Brug søgefeltet til at finde specifikke events.
  • Browse kategorierne for at finde events, der matcher dine interesser.
  • Følg os på Facebook og Instagram for at få inspiration og opdateringer.