Grøn Koncert

Grøn koncert

Grøn Koncert

Grøn Koncert er en årlig koncertfestival, der afholdes i Danmark om sommeren, og er en af de største musikbegivenheder i landet. Grøn Koncert blev afholdt første gang i 1983 og fylder derfor 40 år her i 2023.

Grøn Koncert afholdes hvert år i juli og august i en række danske byer, herunder Aarhus, Odense, Esbjerg, Aalborg, og København. Koncertfestivalen byder på et varieret musikprogram med danske og internationale artister inden for genrer som pop, rock, hip-hop, elektronisk musik og mere.

Grøn Koncert er en vigtig begivenhed i Danmark, ikke kun på grund af den musikalske oplevelse, men også på grund af dens velgørende formål og samfundsmæssige engagement. Bag de Grønne Koncerter står Muskelsvindfonden og Tuborg. Ved at købe en billet er du netop med til at støtte Muskelsvindfonden, der arbejder for at gøre at skabe plads til forskelligeheder i vores samfund.

Grøn Koncert handler om Mennesker med Muskelsvind og har siden de stillede den første scene op for 40 år siden været et koncept, der er bygget op med frivillige, der arbejder for, at vi kan komme til koncert hvert år. Det er derfor en stor indsats fra en stor gruppe af frivillige, som gør det muligt at afholde koncerterne. Frivillige er involveret i mange forskellige opgaver, såsom opsætning af scener og telte, salg af mad og drikkevarer, information og service til publikum og meget mere.

Ønsker du at være frivillig på Grøn, så se mere her: Bliv frivillig

praktisk info til Grøn Koncert

Køb billet til Grøn Koncert

Bliv frivillig til Grøn

Foto Morten Rygaaard

Praktisk info for:

Grøn Koncert

Dato:

Tidspunkt:

Hvor foregår det:

Arrangør:

Find på Google Maps:

Eventkategori:

Se de andre events på AarhusInside

Aarhusinside.dk er ikke ansvarlig for de events, der ligger online her på siden. Vi er udelukket en formidlingsside. Ved spørgsmål omkring de enkelte events, bedes du kontakte eventudbyderen.