Boligportalen Århus

Find links til nogle af de største boligportaler i Danmark her på boligportalen Århus. Søger du efter ledig bolig i Århus, så er det et godt sted at begynde at lede. På de forskellige portaler kan du finde over 1000 boligannoncer over ledige lejemål i byen.

Boligportalen er hjemmesider, der hjælper dig med at finde din nye bolig. Her får du adgang til forskellige informationer omkring boliger i byen. Det er en nem og overskuelig måde at finde en ny bolig på.

boligportal logo

Boligportal.dk

Boligportal er Danmarks største portal, når det kommer til finde din næste lejebolig. Boligportal.dk har hovedkontor i Århus og du kan også kontakte dem på deres kundeservice, hver dag fra kl. 09-21. Du kan også følge Boligportal.dk på Facebook, hvor de lægger ledige boliger op.

Boligzonen logo

Boligzonen.dk

På Boligzonen.dk kan du finde boliger fra hele landet og selvfølgelig også masser fra Århus. Finder du en bolig, som du er interesseret i, kan du kontakte udlejeren direkte fra hjemmeside helt gratis.

findboliger logo

Findboliger.dk

Find Boliger har næsten 1.000 ledige boliger til leje i Århus. Her kan du søge alt fra studieboliger til ledige villaer. Og skrive dig op, så du får besked, når der kommer ledige lejemål. FindBoliger er også på Facebook, hvor du kan se opslag på ledige boliger.

Boligportal boligdeal logo

Boligdeal.dk

På Boligdeal kan du finde lige fra ungdomsboliger og kollegier til leje af villaer. Og skrive dig op, så du automatisk får besked omkring ledige boliger, der matcher dine ønsker. Boligdeal har også deres egen Facebookside, som du kan følge.

Boligportal minlejebolig logo

MinLejeBolig.dk

Her kan du søge efter både værelser, lejligheder og villaer. Og selvfølgelig også oprette en profil, så du får besked om boliger, der matcher dine ønsker. MinLejeBolig har også en Facebookside, hvor du kan se ledige boliger.

Boligportal boligninja logo

Boligninja.dk

Boligninja har næsten 1.000 ledige boliger i Århus og her kan du også skrive dig op, så du kan få besked om ledige boliger, der matcher dig.

Boligportal akutbolig logo

Akutbolig.dk

Akutbolig, der har hovedkontor i Århus, har næsten 1.000 ledige boliger i Århus på deres portal. Og her kan du også oprette en profil, så du automatisk får besked, når der dukker en bolig op efter dine ønsker. Akutbolig har også en Facebookside, hvor du kan se mange af deres boliger.

Boligportal Kvikbolig logo

Kvikbolig.dk

Kvikbolig har ledige boliger i hele Danmark og deriblandt også Århus, hvor de har over 1000 ledige boliger. Her kan du søge efter din næste bolig og læse lidt om de forskellige bydele i Århus. Kvikbolig har åbnet i hverdage og i weekenden, hvor du kan kontakte dem på telefon.

Boligportalen – find det helt rigtige sted at bo i Århus

Det er heldigvis blevet nemmere at finde boliger i Århus end det har været tidligere. Det skyldes, at der de sidste par år er blevet bygget rigtig mange nye lejligheder og rækkehuse rundt i hele byen og i de mindre bydele, der omkranser Århus.
På de forskellige boligportaler kan du skrive dig op, så du får en mail når der er ledige boliger med de kriterie, som du efterspørger. For de fleste af dem koster det et månedlig gebyr at få de informationer, som du har brug for til at kunne kontakte udlejeren.

Leder du efter en bolig med roommates, så er det mere optimalt for dig at kigge i de forskellige facebookgrupper. Her bliver der dagligt lagt opslag op med folk, der søger roommates til deres lejligheder.

Når du kigger efter bolig på boligportalen, så kan du på de fleste portaler lave dit søgekriterier efter priser, størrelse, placering og andre ting, som er vigtigt for dig. På alle boligportaler er langt de fleste opslag oprettet med billeder af boligen, set både udefra og indefra de forskellige rum. Så du hurtigt og nemt kan scrolle dig igennem de forskellige boliger og finde en, som tiltaler dig og passer til dit behov.

For de fleste boligportaler, så skal du betale et gebyr for at få lov til at kontakte udlejer og oprette en konto. Hvis du betaler for en måned, så har du også god tid til at finde den helt rigtige bolig og kontakte flere udlejere. Via mailsystemet på boligportal kan du skrive til udlejer og så det bare at vente på svar og finde ud af, om du har fundet den helt rigtige bolig.

Når du søger boliger via en boligportal, så giver det dig en tryghed i at udlejer på langt de fleste platforme er versificeret. Derved er der større chance for at du undgår snyd med udlejede boliger.
Husk dog at du skal aldrig betale indskud inden du har set lejligheden og læst lejekontrakten. Der er desværre oplevelser med folk, der er blevet snydt i Århus af udlejere. Derfor sørg altid for at få så mange oplysninger som muligt fra udlejer inden du indbetaler pengene for lejligheden.

Det er også en god ide at gå en tur rundt i området inden du underskriver kontrakten. Er det et område af Århus, som du føler dig hjemme i og har det de faciliteter i nærheden, som du har brug for. Er det et perfekt sted for dig at bo, når det kommer til butikker, naturen, offentlig transport og sportsaktiviter. I Århus er det nemt at komme rundt med offentlig transport, dog er det altid rareste med aktiviter tæt på, hvis de skal benyttes ofte.

Inden du finder din nye drømmebolig er det en god ide at tjekke bydelen ud og finde ud af, hvor du gerne vil bo i Århus. Der er stor forskel på de forskellige bydele både dem, der ligger indenfor Ringgaden og som er Århus centrum og de bydele, der ligger udenfor Ringgaden. Er du til natur eller fest og farver eller er det kulturen, som trækker. Alt det er en god ide at have i mente, når du skal lede efter dit nye hjem.

Hos AarhusInside står vi ikke inde for de forskellige boligportaler, som vi har fundet frem til her på boligportalen Århus i forhold til deres kundeservice og de lejligheder, som bliver udbudt.