VinDanmark

Kystpromenaden 2, 8000 Århus C

MenukortBook bord

VinDanmark ved Lystbådehaven i Århus

VinDanmark er en af Århus mest populære vinbarer og ligger i smukke omgivelser ved Århus Lystbådehavn og med første parket lige ned til vandet. Her kan du sidde og nyde et kold glas hvidvin eller rødvin, mens du studere livet på havnen. Du kan sidde lige udenfor VinDanmark på bænkene, men du kan også sætte dig helt ned til havnekajen med benene ud over vandet og bare nyde stemningen. Der er ingen tvivl om, at vinbaren er utroligt populær, for der er stort set altid fyldt af mennesker ved bordene udenfor. Tit er her også levende musik, som underholder de mange gæster.
Og især om sommeren er her masser af liv og det kan være svært at få en siddeplads oppe ved bænkene, så derfor sidder mange nede ved kajen i stedet. De mange gæster er med til at bringe en rigtig god stemning til lystbådehavnen.

Eget import vin

Vinen, som du drikker på VinDanmark kommer fra mindre vinområder og små producenter. Som en ekstra kundeservice, har du altid mulighed for at smage på vinen, inden du et glas. Der er selvfølgelig også mulighed for at købe vin med hjem, både i enkelt flasker og hele kasser med 6 flasker, hvis du finder en vin, som du virkelig godt kan lide. Stedet startede for mange år tilbage som et vin import firma på Lystbådehavnen. Her blev kasser med vin læsset af og opbevaret. Men folk, som gik tur på havnen var meget interesseret i at smage og det blev lige så stille udviklet til den vinbar, som du kan opleve i dag.

Indretning hos VinDanmark

På VinDamark er det meget par og venner som kigger forbi. Om sommeren er der et mix af yngre og ældre og om vinteren, når mange sidder indenfor er det de lidt ældre, som kommer og nyder et glas vin.

Når du træder ind af døren byder varmen fra den rustikke indretning dig indenfor til en anderledes hygge, som er bare helt nede på jorden. Her kan du sidde i de bløde stole og sludre om alt og ingenting. Her står stole og borde som var du i en genbrugsbutik og det er lige før, at der ikke er to stole, som er ens. Det er VinDanmarks kendetegn og gæsterne elsker den afslappede stemning. Lokalet, hvor gæsterne sidder bliver også brugt som lager og rundt omkring står der flere kasser med vin. Af og til kommer en tjener og lige skal have en flaske fra en af kasserne og så må man lige flytte sin stol, så han kan komme forbi.

Vinbaren

På den store tavle bag baren kan du se udvalget af vin og der er også mulighed for at prøvesmage inden du beslutter din for dit næste glas. Det giver et godt visuelt overblik over vinkortet, når vinen hænger på tavlen og en mere personlig service blandt personalet, for det kan hurtigt blive til en længere snak om vin.

Arrangementer på VinDanmark

I baglokalet hos VinDanmark bliver der af og til afholdt intimkoncerter. Her er der plads til 100 stående gæster. Lokalet bliver også brugt til firmaarrangementer og events.
VinDanmark holder tit arrangementer. Det kan både være vinsmagning, live koncerter, øhop konceptet sammen med Hantwerk og LULA og meget mere. Hold øje med deres Facebook, hvor du kan se alle arrangementer.

Vindanmark online

Spisning og take-away

Spisning på stedet.
Ingen take-away.
Tapasretter.
Vin kan købes ud af huset.

Kontaktinfo

Telefon: 91252531
Mail: kontakt@vindanmark.com

Åbningstider

mandag Lukket
tirsdag Lukket
onsdag 16–22.30
torsdag 16–22.30
fredag 14–22.30
lørdag 14–22.30
søndag Lukket

Lokaler

Velegnet til større selskaber.
Indendørs og udendørs servering.
Handikapvenlig.
Rygning tilladt udendørs.
Udendørs siddeplads ved havnekajen og vandet.

Målgruppe

Ingen aldersbegrænsning.
Blandet aldersgruppe.
Både yngre og lidt ældre.
Populært for virksomheder.

Parkering

P-pladser ved siden af havnen og på Århus Ø. Her kan du holde gratis i op til 3 timer.

Der er p-kælder ved Navitas og Dokk1 mod betaling.

Offentlig transport

Bus 23 stopper ved Århus Ø med kort gang til VinDanmark.

Letbanen stopper ved Østbanetorvet, der ligger ca. 10 mins gang fra vinbaren.

Se flere spisesteder i Århus