DHL Stafetten

DHL-Stafetten

DHL Stafetten

Kom og vær med, når Mindeparken i Aarhus forvandles til en kæmpe folkefest med 45.000 motionister

DHL Stafetten er en årlig løbefestival, der finder sted i Mindeparken i Aarhus, og er en af Danmarks største motionsløb. DHL Stafetten blev afholdt første gang i 1980’erne og har sidenhen udviklet sig til en populær begivenhed, som tiltrækker tusindvis af løbere hvert år.

Løbet er en stafet, som betyder, at deltagerne løber i hold på enten fire eller fem personer, og hvert hold skal tilbagelægge en samlet distance på 5 kilometer. Der er også en enkeltmandsklasse, hvor en person kan løbe hele ruten på 5 kilometer alene.

Mere end 1000 offentlige og private virksomheder benytter lejligheden til at mødes til en venskabelig dyst og derfor har stafetten fået tilnavnet ”verdens største firmafest”.

Antallet af deltagere varierer fra år til år, men der er normalt mellem 30.000 og 40.000 deltagere, som kommer fra virksomheder, skoler, sportsklubber og andre organisationer. DHL Stafetten er en populær begivenhed, som er kendt for sin gode stemning og høje energi, og som er en fantastisk mulighed for at dyrke motion og samtidig have det sjovt sammen.

DHL Stafetten er en oplagt mulighed for et firmaarrangement, hvor man mødes i hyggelige rammer til enten en løbe- eller gåtur. I mange virksomheder er DHL Stafetten blevet en del af deres dna og en begivenhed, der snakkes om på kontoret og over frokosten både inden og efter selve arrangementet.

Find praktis info på Århus Motion hjemmeside.

Pris pr. hold:
Til og med 1. maj 2023 – 999 kr. + gebyr.
Fra 1. maj 2023 – 1.049 kr. + gebyr.
Fra 1. juni 2023 – 1.099 kr. + gebyr.

Praktisk info for:

DHL Stafetten

Dato:

Tidspunkt:

Hvor foregår det:

Arrangør:

Find på Google Maps:

Eventkategori:

Se de andre events på AarhusInside

Aarhusinside.dk er ikke ansvarlig for de events, der ligger online her på siden. Vi er udelukket en formidlingsside. Ved spørgsmål omkring de enkelte events, bedes du kontakte eventudbyderen.