Aarhus Inside logo

Burhan G og Danmarks Underholdningsorkester Julekoncert

Musikhuset Burhan G med Danmarks Underholdningsorkester

Dato

Start

Hvor

Arrangør

Oplev Burhan G og Danmarks Underholdningsorkester Julekoncert

Burhan G og Danmarks Underholdningsorkester Julekoncert

Oplev årets mest fortryllende julekoncert med Burhan G og Danmarks Underholdningsorkester! Det ikoniske Musikhuset danner endnu engang rammerne om dette fantastiske juleshow, der lover en aften fyldt med magisk musik og julestemning for hele familien.

Glæd dig til at lade julefreden sænke sig, når Burhan G og det imponerende Danmarks Underholdningsorkester går i dygtigt samspil på scenen. De vil præsentere en perlerække af julesange, herunder favoritten “Tinka” fra julekalenderen samt flere numre fra det succesfulde julealbum ‘Et Barn Af Jul’, som har indskrevet sig som en uundgåelig del af danskernes juletraditioner.

Udover Burhans egne julesange vil koncerten byde på unikke fortolkninger af klassiske julehymner såsom ‘Glade Jul’, ‘Der Er Noget i Luften’ og ikke mindst ‘Nu Er Det Jul’ – den ikoniske temasang fra Nissebanden i Grønland, som Burhan har et særligt nært forhold til.

Så sæt kurs mod Musikhuset og lad dig indhylle i den skønneste julestemning i selskab med Burhan G og Danmarks Underholdningsorkester. Det bliver en aften, du sent vil glemme!

 

Praktisk Burhan G og Danmarks Underholdningsorkester:

Torsdag 12/12 2024 20.00

Billetpris 460 – 510 Kr.
Varighed: ca. 1 timer og 30 minutter.
Store sal

Foto: Pressefoto Musikhuset

Find oplevelser i Aarhus i Eventkalenderen

Aarhusinside.dk er en platform, der samler og formidler information om events i Aarhus.
Vi opdaterer løbende vores hjemmeside med nye events, men vi kan ikke garantere, at alle informationer er fuldstændig korrekte. Der kan forekomme ændringer i datoer, tidspunkter, priser og andre detaljer. Vi opfordrer derfor til, at du altid dobbelttjekker informationen hos arrangøren af eventet, inden du planlægger din deltagelse.

Har du spørgsmål til et specifikt event? Kontakt da venligst arrangøren direkte. Du finder kontaktoplysninger på eventens hjemmeside eller på Aarhusinside.dk.

Her er et par tips til at bruge Aarhusinside.dk:

  • Brug søgefeltet til at finde specifikke events.
  • Browse kategorierne for at finde events, der matcher dine interesser.
  • Følg os på Facebook og Instagram for at få inspiration og opdateringer.