Aarhus inside fritlagt logo

Stort Habengut loppemarked på Godsbanen

Habengut loppemarked på Godsbanen

Dato:

Tidspunkt:

Hvor foregår det:

Arrangør:

Oplev Stort Habengut loppemarked på Godsbanen

Stort Habengut loppemarked på Godsbanen

Velkommen til Habengut loppemarkedet på Godsbanen – et sandt paradis for genbrugselskere og skattejægere! Dette sprudlende marked afholdes den 7. og 8. oktober 2023 fra kl. 10 til 16 begge dage.

Med over 70 stande bugner markedet af lækre lopper, hvor man kan finde alt lige fra møbler, retroartikler, vintagefund, tøj, unikke smykker, og masser af nips. Vi garanterer en bred vifte af interessante genstande, med noget for enhver smag.

Så tag på opdagelse blandt de mange stande i Den Rå Hal på Godsbanen, hvor du både kan finde store og små skatte, og det, der falder lige i din smag. Og det bedste er, at der kommer nye lopper hver dag!

Du kan også nyde en lækker kop kaffe, kage eller en sandwich i vores hyggelige café, der serverer forfriskninger i løbet af dagen.

Har du selv lyst til at være sælger på Habengut-markedet? Kontakt os da på mail@habengutmarked.dk for bestilling af en stand.

Vi ser frem til to dage med masser af genbrugsjagt, hyggelige stunder og loppefund. Ses vi.

Pris: Entre 20 kr
Børn under 12 år er gratis.
Du finder markedet i den Rå Hal på Godsbanen.

Se mere til Habengut marked her

Se flere spændende oplevelser i Aarhus

Aarhusinside.dk fungerer udelukkende som en formidlingsplatform for de events, der præsenteres på vores side.
Vi forsøger så vidt som muligt at holde os opdateret omkring ændringer. Dog påtager vi os ingen ansvar for eventuelle ændringer, aflysninger eller udsolgte events.
Vi er primært dedikeret til at levere relevant og opdateret information om events i Aarhus, men opfordrer brugere til direkte at kontakte eventarrangørerne ved eventuelle spørgsmål eller behov for yderligere information om de enkelte events.