Aarhus Inside logo

Tim Christensen

Tim Christensen

Dato

Start

Hvor

Arrangør

Oplev Tim Christensen

Tim Christensen

Fejr 20-året for Honeyburst med Tim Christensen i Musikhusets Store Sal. For første gang i over et årti, genopliver Dizzy Mizz Lizzy-ikonet sit mest elskede album i en koncert, der garanterer at være både storslået og medrivende.

”Honeyburst er både min mest elskede og min egen personlige yndlingsudgivelse, så at fejre 20-året for dette album er den perfekte anledning til at genoplive det for publikum og til at genindføre en ny iver og hengivenhed til min solokarriere.”

Tim Christensen, Prisbelønnet og elsket

Honeyburst, Tim Christensens album fra 2003, indkasserede mange priser, opnåede firedobbelt platin og leverede fem betydelige radiohits. Når denne musikalske skelsættende begivenhed genoplives af den danske musiker og sangskriver på Honeyburst 20th Anniversary Tour, markerer det en eksklusiv begivenhed, der vil gøre stop ved Musikhuset i efteråret 2023.

Et band af stjerner
For første gang i mere end et årti turnerer Tim Christensen som soloartist med et band. Et band han personligt har håndplukket til lejligheden. Guitaristen Lars Skjærbæk har været en fast medspiller i hele Tim Christensens solokarriere, mens Anders Stig Møller har turneret med Dizzy Mizz Lizzy som keyboardspiller. De nye ansigter inkluderer bassisten Morten Ogstrup Nielsen og trommeslageren Søren Høi.

“Rytmegruppen er fra undergrundsscene og er med i bands, jeg selv beundrer. Jeg har længe ønsket at arbejde sammen med dem. Jeg ser også frem til at se, hvad der sker med det gamle materiale, når vi alle fem, med hver vores forskellige baggrund, genskaber det.”

Forbered dig på at opleve Tim Christensen og hans band bringe liv til numre som Whispering At The Top Of My Lungs, How Far You Go, Jump The Gun, Surfing The Surface og den uforglemmelige ballade Right Next To The Right One.

Koncerten vil bestå af Honeyburst-albummet i sin fulde længde samt et udvalg af højdepunkter fra Tim Christensens andre soloalbums.

For at fejre jubilæet og turnéen, vil der blive genudgivet en ny, remasteret version af Honeyburst-albummet, både til streaming og på vinyl, inklusive fem bonusnumre, hvoraf fire aldrig har været udgivet tidligere.

Køb billet til Tim Christensen

Pris 410-460 Kr.
Varighed ca. 1 time og 30 minutter
Pop/Rock
Store sal

Find oplevelser i Aarhus i Eventkalenderen

Aarhusinside.dk er en platform, der samler og formidler information om events i Aarhus.
Vi opdaterer løbende vores hjemmeside med nye events, men vi kan ikke garantere, at alle informationer er fuldstændig korrekte. Der kan forekomme ændringer i datoer, tidspunkter, priser og andre detaljer. Vi opfordrer derfor til, at du altid dobbelttjekker informationen hos arrangøren af eventet, inden du planlægger din deltagelse.

Har du spørgsmål til et specifikt event? Kontakt da venligst arrangøren direkte. Du finder kontaktoplysninger på eventens hjemmeside eller på Aarhusinside.dk.

Her er et par tips til at bruge Aarhusinside.dk:

  • Brug søgefeltet til at finde specifikke events.
  • Browse kategorierne for at finde events, der matcher dine interesser.
  • Følg os på Facebook og Instagram for at få inspiration og opdateringer.