Aarhus inside fritlagt logo

Bobler og banko

Bobler og banko BARe Vin

Dato:

Eventet starter:

Hvor foregår det:

Arrangør:

Oplev Bobler og banko

Bobler og banko

Gør dig klar til en forrygende aften med Bobler og Banko, der er den perfekte optakt til nytårsaften!

Vi byder på en smagfuld oplevelse med hele 5 forskellige glas mousserende vin. For hver skænkning får du en kort introduktion til vinen, og så går vi over til en omgang banko.

Der spilles 5 runder i alt, én for hvert glas, med både rækker og fulde plader. De flotte præmier kommer direkte fra vores butik, og der er naturligvis også sidegevinster.

Undervejs har du mulighed for at købe forskellige lækkerier. Hvis du ønsker tapas inden arrangementet, er du velkommen til at bestille det på hej@barevin.dk.

Efter bankospillet fortsætter festen med en åben bar, hvor du kan købe forskellige vine, øl og drinks. Det bliver en uforglemmelig aften!

Pris for billet: 299 kr.

Hos BARe VIN har vi en enkel tilgang til vin. Vores primære fokus er på smagen, og vi undgår de unødvendige detaljer om vinens navne og årgange. Vores mål er at vejlede dig ved hjælp af klare beskrivelser af smag og aromaer.

Vi er dedikerede til naturen og smagen, hvilket afspejles i, at størstedelen af vores udvalg består af økologiske og biodynamiske vine. Vi lægger også vægt på lokale produkter, herunder danske vine og spiritus. Vores passion for smag fører os dog også til vine fra andre regioner og lande. Vi har især en forkærlighed for tørre vine og tilbyder et bredt udvalg af dem, især fra de kølige vinområder i Europa som Rhinen, Pfalz, Østrig og lignende.

Se flere spændende oplevelser i Aarhus

Aarhusinside.dk fungerer udelukkende som en formidlingsplatform for de events, der præsenteres på vores side.
Vi forsøger så vidt som muligt at holde os opdateret omkring ændringer. Dog påtager vi os ingen ansvar for eventuelle ændringer, aflysninger eller udsolgte events.
Vi er primært dedikeret til at levere relevant og opdateret information om events i Aarhus, men opfordrer brugere til direkte at kontakte eventarrangørerne ved eventuelle spørgsmål eller behov for yderligere information om de enkelte events.