Aarhus Inside logo

Anders Blichfeldt: Julekoncert med Gospelkor 2024

Musikhuset Anders Blichfeldt

Dato

Start

Hvor

Arrangør

Oplev Anders Blichfeldt: Julekoncert med Gospelkor 2024

Anders Blichfeldt: Julekoncert med Gospelkor 2024

Julestemningen når nye højder, når Anders Blichfeldt byder indenfor til en magisk julekoncert i 2024! Dette års begivenhed vil være endnu større og mere imponerende end nogensinde før.

Anders har sammensat et storslået hold af talentfulde musikere, og som en ekstraordinær tilføjelse til scenen vil det store gospelkor, kendt som ‘The Linda Andrews Gospel Singers’, være med til at skabe en uforglemmelig oplevelse. Det er ingen overraskelse, at Linda Andrews, med hendes ekspertise og passion for musikken, har været en uvurderlig hjælp for Anders med at samle dette fantastiske kor.

Publikum kan forvente en sand julefejring, når Anders og Linda forener deres stemmer og energi på scenen. Linda vil ikke blot være en solist, men også korleder, hvilket vil tilføre en ekstra dimension til koncerten.

Med denne enestående sammensætning af Anders, jul og gospel, er der garanti for at sprede juleglæde og feststemning i hele landet i løbet af julen 2024. Det bliver en julekoncert af de helt store, som man ikke må gå glip af!

 

Praktisk Anders Blichfeldt og The Linda Andrews Gospel Singers:

Onsdag 11/12 2024 19.30

Billetpris 370 Kr.
Varighed: ca. 1 timer og 30 minutter.
Rytmisk Sal

Foto: Pressefoto Musikhuset

Find oplevelser i Aarhus i Eventkalenderen

Aarhusinside.dk er en platform, der samler og formidler information om events i Aarhus.
Vi opdaterer løbende vores hjemmeside med nye events, men vi kan ikke garantere, at alle informationer er fuldstændig korrekte. Der kan forekomme ændringer i datoer, tidspunkter, priser og andre detaljer. Vi opfordrer derfor til, at du altid dobbelttjekker informationen hos arrangøren af eventet, inden du planlægger din deltagelse.

Har du spørgsmål til et specifikt event? Kontakt da venligst arrangøren direkte. Du finder kontaktoplysninger på eventens hjemmeside eller på Aarhusinside.dk.

Her er et par tips til at bruge Aarhusinside.dk:

  • Brug søgefeltet til at finde specifikke events.
  • Browse kategorierne for at finde events, der matcher dine interesser.
  • Følg os på Facebook og Instagram for at få inspiration og opdateringer.