Aarhus Inside logo

Linda P er tilbage med et nyt show “Bloody Mary”

Musikhuset Linda P Slutty Mary

Dato

Start

Hvor

Arrangør

Oplev Linda P er tilbage med et nyt show “Bloody Mary”

Linda P er tilbage med et nyt show “Bloody Mary”

Linda P er tilbage og bedre end nogensinde før! Hun er klar til at servere en omgang jokes, stand-up og en smule overdrevet humor i sit spritnye show, ‘Slutty Mary’. I denne forestilling stiller Linda P det spørgsmål, som mange mødre nok har spekuleret over: Er det okay at være en smule “slutty”, selv når man er mor? Og hvordan navigerer man egentlig i den balance?

Men ‘Slutty Mary’ handler ikke kun om humor og kontroversielle spørgsmål. Linda P dykker også ned i mere følsomme emner, som hendes erfaring som alenemor. Spørgsmålet om, hvorvidt hun virkelig ikke er bitter over sin situation, bliver vendt og drejet på en ærlig og sjov måde.

Efter en succesfuld række af One-man shows, der har begejstret publikum over hele landet, er Linda P tilbage på scenen med sit sjette show. Tidligere har hun bevist sit talent med anmelderroste forestillinger som ‘Sabotagehunger’, der endda sikrede hende en nominering som ‘Årets Komiker’ ved ZULU Comedy Galla.

Så glæd dig til at opleve Linda P i ‘Slutty Mary’, hvor hun vil få dig til at grine, tænke og måske endda genkende dig selv. Forestillingen spiller i hele landet i 2024, så sørg for at få fat i dine billetter til en aften fyldt med latter og eftertænksomhed!

Praktisk Bloody Mary:

Fredag 24/05 2024 – kl. 18.00
Fredag 06/09 2024 – kl. 19.00

Billetpris 335 kr.
Varighed: ca. 1 timer og 15 minutter.
Store Sal

Foto: Pressefoto Musikhuset

Find oplevelser i Aarhus i Eventkalenderen

Aarhusinside.dk er en platform, der samler og formidler information om events i Aarhus.
Vi opdaterer løbende vores hjemmeside med nye events, men vi kan ikke garantere, at alle informationer er fuldstændig korrekte. Der kan forekomme ændringer i datoer, tidspunkter, priser og andre detaljer. Vi opfordrer derfor til, at du altid dobbelttjekker informationen hos arrangøren af eventet, inden du planlægger din deltagelse.

Har du spørgsmål til et specifikt event? Kontakt da venligst arrangøren direkte. Du finder kontaktoplysninger på eventens hjemmeside eller på Aarhusinside.dk.

Her er et par tips til at bruge Aarhusinside.dk:

  • Brug søgefeltet til at finde specifikke events.
  • Browse kategorierne for at finde events, der matcher dine interesser.
  • Følg os på Facebook og Instagram for at få inspiration og opdateringer.