Aarhus Inside logo

Aarhus Street Food Sommerbio – The Nice Guys

Street food sommerbio

Dato

Start

Hvor

Arrangør

Oplev Aarhus Street Food Sommerbio – The Nice Guys

Aarhus Street Food Sommerbio – The Nice Guys

Se filmen “The Nice Guys” til Aarhus Street Food Sommerbio. Filmen vises gratis film på den KÆMPE udendørs storskærm, placeret bag Aarhus Street Food.

The Nice Guys er en dynamisk krimikomedie, der tager os med til 1970’ernes Los Angeles. Den private detektiv, Holland March (Ryan Gosling), og den lejede håndlanger, Jackson Healy (Russell Crowe), finder sig selv i en usandsynlig alliance. På trods af deres forskelle er de nødt til at arbejde sammen for at løse sagen om en forsvundet pige og tilsyneladende uafhængig død af en pornostjerne. I takt med, at de nærmer sig sandheden, opdager de en skummel konspiration, der strækker sig til de højeste cirkler af magt. Deres usædvanlige partnerskab bliver fyldt med humor og farverige skæbner, mens de navigerer gennem det farlige og glamourøse landskab af LA’s under- og oververden. “The Nice Guys” er en underholdende blanding af mysterium, action og komik, som både engagerer og underholder.

Nyd det bedste fra sommer, street food og udendørs filmvisning i en fusion af fornøjelse. Street Food sørger for stemningsfulde aftener, hvor du har mulighed for at købe med lækre snacks, hjemmelavet gadekøkken-mad og kølige drikke.

Filmvisningerne starter kl. 19.30. Der er siddepladser til omkring 500 gæster og først til mølle princippet, så sørg for at komme tidligt. Du er velkommen til at nyde mad og drikke fra Street Foods forskellige boder under filmen.
Vi sørger for både tæpper, stole og borde, så alt du skal gøre er faktisk blot at møde op.

Det er ikke tilladt at medbringe egen mad, snacks og drikke. Du vil også kunne købe knasende popcorn og kolde drikke i vores biografkiosk i Garagen.

Alle filmvisninger finder sted på tirsdage.

Program til Street Food Sommerbio

D. 27. juni: The Nice Guys
D. 4. juli: Speak No Evil (Ikke egnet for børn)
D. 11. juli: The Way Back
D. 18. juli: Bohemian Rhapsody
D. 25 juli: Notting Hill
D. 25. juli: Hereditary / Ondskabens Hus, kl. 22.00 (Ikke egnet for børn)
D. 01. august: Gladiator
D. 08. august: Meter i Sekundet
D. 15. august: Mean Girls eller Cluel

Se eventet på Facebook her

Find oplevelser i Aarhus i Eventkalenderen

Aarhusinside.dk er en platform, der samler og formidler information om events i Aarhus.
Vi opdaterer løbende vores hjemmeside med nye events, men vi kan ikke garantere, at alle informationer er fuldstændig korrekte. Der kan forekomme ændringer i datoer, tidspunkter, priser og andre detaljer. Vi opfordrer derfor til, at du altid dobbelttjekker informationen hos arrangøren af eventet, inden du planlægger din deltagelse.

Har du spørgsmål til et specifikt event? Kontakt da venligst arrangøren direkte. Du finder kontaktoplysninger på eventens hjemmeside eller på Aarhusinside.dk.

Her er et par tips til at bruge Aarhusinside.dk:

  • Brug søgefeltet til at finde specifikke events.
  • Browse kategorierne for at finde events, der matcher dine interesser.
  • Følg os på Facebook og Instagram for at få inspiration og opdateringer.