Aarhus Inside logo

SEAL – Fed Fredag i Friheden

Seal Friheden

Dato

Tidspunkt

Hvor

Arrangør

Oplev SEAL – Fed Fredag i Friheden

SEAL – Fed Fredag i Friheden

Seal er en engelsk sanger og sangskriver, der er kendt for sin karakteristiske stemme og sit blanding af soul, pop og R&B-musik. Han blev født i 1963 i London som Seal Henry Olusegun Olumide Adeola Samuel.

Seals musikkarriere startede i slutningen af 80’erne, da han blev opdaget af den berømte musikproducer Trevor Horn. Han udgav sit debutalbum “Seal” i 1991, som blev en stor succes og indeholdt hit-singlen “Crazy”, der toppede hitlisterne i både Storbritannien og USA. Han udgav derefter flere succesfulde album, herunder “Seal II” (1994), “Human Being” (1998) og “Seal IV” (2003).

Seal er også kendt for sine mange samarbejder med andre musikere og sangere. Han har arbejdet sammen med kunstnere som Adamski, Jeff Beck og David Foster.

Blandt hans mest kendte sange er “Kiss from a Rose”, “Love’s Divine”, “Prayer for the Dying” og “Crazy”, som stadig er populære i dag. Hans musik er kendt for sin følelsesladede vokal og hans evne til at kombinere forskellige genrer til en unik og genkendelig lyd.

Seal har vundet flere Grammy Awards og har solgt mere end 20 millioner album på verdensplan. Han er fortsat aktiv i musikbranchen og har udgivet flere albums og optrådt på mange store koncerter og festivaler rundt om i verden.

AFTENENS PROGRAM
Kl. 16:00: Koncertområdet åbner
Kl. 18:30: Opvarmning med Calby
Kl. 19:45: Opvarmning med Soleima
Kl. 21:00: Koncert med Seal

Pris billet: 175 kr. (prisen vil stige på dagen)

Køb billet: Billet

Pris med Sæson Deluxe, Platin og Studie og Senior kort: gratis.
Koncerten er i samarbejde med Live Nation.

Læs mere om Fed Fredag i Friheden

Se hele programmet for Fed Fredag

Find oplevelser i Aarhus i Eventkalenderen

Aarhusinside.dk er en platform, der samler og formidler information om events i Aarhus.
Vi opdaterer løbende vores hjemmeside med nye events, men vi kan ikke garantere, at alle informationer er fuldstændig korrekte. Der kan forekomme ændringer i datoer, tidspunkter, priser og andre detaljer. Vi opfordrer derfor til, at du altid dobbelttjekker informationen hos arrangøren af eventet, inden du planlægger din deltagelse.

Har du spørgsmål til et specifikt event? Kontakt da venligst arrangøren direkte. Du finder kontaktoplysninger på eventens hjemmeside eller på Aarhusinside.dk.

Her er et par tips til at bruge Aarhusinside.dk:

  • Brug søgefeltet til at finde specifikke events.
  • Browse kategorierne for at finde events, der matcher dine interesser.
  • Følg os på Facebook og Instagram for at få inspiration og opdateringer.