Aarhus inside fritlagt logo

SEAL – Fed Fredag i Friheden

Seal Friheden

Dato:

Eventet starter:

Hvor foregår det:

Arrangør:

Oplev SEAL – Fed Fredag i Friheden

SEAL – Fed Fredag i Friheden

Seal er en engelsk sanger og sangskriver, der er kendt for sin karakteristiske stemme og sit blanding af soul, pop og R&B-musik. Han blev født i 1963 i London som Seal Henry Olusegun Olumide Adeola Samuel.

Seals musikkarriere startede i slutningen af 80’erne, da han blev opdaget af den berømte musikproducer Trevor Horn. Han udgav sit debutalbum “Seal” i 1991, som blev en stor succes og indeholdt hit-singlen “Crazy”, der toppede hitlisterne i både Storbritannien og USA. Han udgav derefter flere succesfulde album, herunder “Seal II” (1994), “Human Being” (1998) og “Seal IV” (2003).

Seal er også kendt for sine mange samarbejder med andre musikere og sangere. Han har arbejdet sammen med kunstnere som Adamski, Jeff Beck og David Foster.

Blandt hans mest kendte sange er “Kiss from a Rose”, “Love’s Divine”, “Prayer for the Dying” og “Crazy”, som stadig er populære i dag. Hans musik er kendt for sin følelsesladede vokal og hans evne til at kombinere forskellige genrer til en unik og genkendelig lyd.

Seal har vundet flere Grammy Awards og har solgt mere end 20 millioner album på verdensplan. Han er fortsat aktiv i musikbranchen og har udgivet flere albums og optrådt på mange store koncerter og festivaler rundt om i verden.

AFTENENS PROGRAM
Kl. 16:00: Koncertområdet åbner
Kl. 18:30: Opvarmning med Calby
Kl. 19:45: Opvarmning med Soleima
Kl. 21:00: Koncert med Seal

Pris billet: 175 kr. (prisen vil stige på dagen)

Køb billet: Billet

Pris med Sæson Deluxe, Platin og Studie og Senior kort: gratis.
Koncerten er i samarbejde med Live Nation.

Læs mere om Fed Fredag i Friheden

Se flere spændende oplevelser i Aarhus

Aarhusinside.dk fungerer udelukkende som en formidlingsplatform for de events, der præsenteres på vores side.
Vi forsøger så vidt som muligt at holde os opdateret omkring ændringer. Dog påtager vi os ingen ansvar for eventuelle ændringer, aflysninger eller udsolgte events.
Vi er primært dedikeret til at levere relevant og opdateret information om events i Aarhus, men opfordrer brugere til direkte at kontakte eventarrangørerne ved eventuelle spørgsmål eller behov for yderligere information om de enkelte events.