Aarhus Inside logo

Quadrivium #1 – EXCO – Analog Glasur

Quadrivium

Dato

Start

Hvor

Arrangør

Oplev Quadrivium #1 – EXCO – Analog Glasur

Quadrivium #1 – EXCO – Analog Glasur

Oplev en aften i exceptionelle omgivelser med Quadrivium i Danmarks eneste spiritistkirke, Lysets Hus. Denne unikke begivenhed byder på en aften fuld af flydende, drømmelignende lydscener og levende kunst, der garanterer en magisk oplevelse. Gæsterne er velkomne til at opleve kunsten på den måde, de foretrækker – siddende, liggende på bløde madrasser (husk at medbringe eget underlag og pude, da antallet er begrænset) eller stående. Der vil også være stole til dem, der ønsker det.

Vi sikrer, at der er forfriskninger, så du kan nyde gratis kaffe, te og hjemmebagt kage, mens du lader dig omslutte af den unikke atmosfære. Dette er en perfekt lejlighed til at fordybe sig i kunst og den dejlige energi, som Lysets Hus tilbyder.

Under arrangementet vil du også have mulighed for at møde Bettina, lederen af Lysets Hus, som vil dele interessante historier om husets historie og de mange fascinerende aktiviteter, der foregår. Desuden får du chancen for at trække et kort fra Bettinas samling, hvor hvert kort bærer en særlig besked.

Vær med til en uforglemmelig aften, hvor musik, kunst og åndelig fordybelse smelter sammen i Lysets Hus’ betagende omgivelser.

Pris for billet: 150 kr.

Tidspunkt – 19.00 – 22.00

Find oplevelser i Aarhus i Eventkalenderen

Aarhusinside.dk fungerer udelukkende som en formidlingsplatform for de events, der præsenteres på vores side.
Vi forsøger så vidt som muligt at holde os opdateret omkring ændringer. Dog påtager vi os ingen ansvar for eventuelle ændringer, aflysninger eller udsolgte events.
Vi er primært dedikeret til at levere relevant og opdateret information om events i Aarhus, men opfordrer brugere til direkte at kontakte eventarrangørerne ved eventuelle spørgsmål eller behov for yderligere information om de enkelte events.