Aarhus inside fritlagt logo

Open Air – Prince, Sign ‘o’ the Times

Open Air - Blinkende Lygter

Dato:

Tidspunkt:

Hvor foregår det:

Arrangør:

Oplev Open Air – Prince, Sign ‘o’ the Times

Open Air – Prince, Sign ‘o’ the Times

Forestil dig en perfekt aften i Botanisk Have, hvor naturen omkring dig blander sig med stjernerne over dit hoved. Tænk dig så, at dette smukke scenarie er baggrunden for en storslået oplevelse – en udendørs visning af ‘Sign ‘o’ the Times’, en af de mest ikoniske koncertfilm i musikhistorien. Mens mørket sænker sig, og du er omgivet af duften fra planter, fyldes aftenluften med tonerne af Prince på sit højdepunkt. Sådan en magisk aften kan du opleve i Botanisk Have – en unik kombination af musik, natur og fællesskab.

Prince, Sign ‘o’ the Times i Botanisk Have

Er du klar til at opleve Prince i sin absolutte storhedstid? Gør dig klar til en eksplosion af musikalsk talent, når vi tager dig med tilbage til Rotterdam i 1987 med ‘Sign ‘o’ the Times’. Her møder vi Prince i fuld figur, iført sin ikoniske orange dragt, læderfrakke og højhælede støvler, leverende sin legendariske falset og betagende guitarspil.

Det er ikke kun en koncertfilm; det er en fejring af et album, som mange anser som Princes mesterværk. Dette er en chance for at nyde hits som ‘Little Red Corvette’, ‘U Got the Look’ og ‘The Cross’, og opleve den ubestridte konge af pop gøre det han gjorde bedst – få folk til at danse.

Men det er mere end bare et show – det er også et budskab. Prince bruger sin platform til at tale om frihed, accept og medmenneskelighed, og det gør denne oplevelse endnu mere særlig.

Så kom med os på en musikalsk tidsrejse tilbage til 80’erne og lad Princes funkede rytmer fylde Open Air. Gør klar til at feste som om det var 1999.

Prince, Sign ‘o’ the Times til Open Air er i forbindelse med Aarhus Festuge.

Info

  • Ikke egnet for kørestolsbrugere
  • Udendørs
  • Gratis
  • Tlf. 87308300 / info@aarhusfestuge.dk

Se programmet for Aarhus Festuge

Se flere spændende oplevelser i Aarhus

Aarhusinside.dk fungerer udelukkende som en formidlingsplatform for de events, der præsenteres på vores side.
Vi forsøger så vidt som muligt at holde os opdateret omkring ændringer. Dog påtager vi os ingen ansvar for eventuelle ændringer, aflysninger eller udsolgte events.
Vi er primært dedikeret til at levere relevant og opdateret information om events i Aarhus, men opfordrer brugere til direkte at kontakte eventarrangørerne ved eventuelle spørgsmål eller behov for yderligere information om de enkelte events.