Aarhus Inside logo

Open Air – Buena Vista Social Club

Open Air - Blinkende Lygter

Dato

Start

Hvor

Arrangør

Oplev Open Air – Buena Vista Social Club

Open Air – Buena Vista Social Club

Gør dig klar til at træde ind i en tidskapsel tilbage til 1996 i Havanna. Guitarist Ry Cooder sætter kurs mod fortiden og bringer en række oversete, lokale musiklegender tilbage til rampelyset. Disse er veteraner fra det legendariske cubanske spillested Buena Vista Social Club, der blomstrede fra 1930’erne til det tidlige 50’erne. Før Fidel Castro’s æra. I løbet af kun seks dage indspilles et album, der ikke blot vækker musikere til live, men også tager dem med på en rejse til USA for første gang. Således blev Buena Vista Social Club genfødt – både som band og album. Dette er historien om denne bemærkelsesværdige genopstandelse.

Takket være den prisvindende tyske instruktør, Wim Wenders, er denne genoplivelse foreviget i den nu kanoniserede musikdokumentar. Filmen giver os et intimt indblik i livet og musikken af stjerner som Rubén González, Ibrahim Ferrer og Omara Portuondo, også kendt som “den cubanske Edith Piaf”. Dette musikalske møde resulterede i et Grammy-vindende album og denne tidløse filmklassiker. Når tonerne fra sange som ‘Chan Chan’ og ‘El Cuarto de Tula’ først rammer dig, vil dine hofter danse af sig selv

Buena Vista Social Club Open Air er i forbindelse med Aarhus Festuge.

Info

  • Ikke egnet for kørestolsbrugere
  • Udendørs
  • Gratis
  • Tlf. 87308300 / info@aarhusfestuge.dk

Se programmet for Aarhus Festuge

Find oplevelser i Aarhus i Eventkalenderen

Aarhusinside.dk er en platform, der samler og formidler information om events i Aarhus.
Vi opdaterer løbende vores hjemmeside med nye events, men vi kan ikke garantere, at alle informationer er fuldstændig korrekte. Der kan forekomme ændringer i datoer, tidspunkter, priser og andre detaljer. Vi opfordrer derfor til, at du altid dobbelttjekker informationen hos arrangøren af eventet, inden du planlægger din deltagelse.

Har du spørgsmål til et specifikt event? Kontakt da venligst arrangøren direkte. Du finder kontaktoplysninger på eventens hjemmeside eller på Aarhusinside.dk.

Her er et par tips til at bruge Aarhusinside.dk:

  • Brug søgefeltet til at finde specifikke events.
  • Browse kategorierne for at finde events, der matcher dine interesser.
  • Følg os på Facebook og Instagram for at få inspiration og opdateringer.