Aarhus inside fritlagt logo

Oktoberfest fredagsbar

Oktoberfest fredagsbar

Dato:

Eventet starter:

Hvor foregår det:

Arrangør:

Oplev Oktoberfest fredagsbar

Oktoberfest fredagsbar

Bliver du klar til Oktoberfest fredagsbar?

Aarhus Bryghus elsker traditioner, og en af efterårets højdepunkter er Oktoberfest. Derfor inviterer vi til Oktoberfest fredagsbar på Aarhus Bryghus, den 6. oktober kl. 13-22.

Glæd dig til en festlig oplevelse i ægte tyrolerstil. Intet slår en iskold fadøl, og denne fredag kan du nyde en hel liter fadøl med dine venner. Match øllet med lækre snacks og dans til tonerne af ‘Anton Aus Tyrol’, når DJ’en spiller de klassiske Oktoberfest-hits i løbet af aftenen.

Vores erfarne bartendere sørger som altid for forfriskninger, men vi er også heldige at have en ægte tv-kendis, som hjælper i en time. Du kender hende helt sikkert fra skærmen.

Så find din tyrolerkjole eller lederhosen frem og kom til Oktoberfest på bryghuset sammen med os.

Prost!

Vi serverer frankfurtere med brød, saltkringler og 1-liters fadøl

Se flere spændende oplevelser i Aarhus

Aarhusinside.dk fungerer udelukkende som en formidlingsplatform for de events, der præsenteres på vores side.
Vi forsøger så vidt som muligt at holde os opdateret omkring ændringer. Dog påtager vi os ingen ansvar for eventuelle ændringer, aflysninger eller udsolgte events.
Vi er primært dedikeret til at levere relevant og opdateret information om events i Aarhus, men opfordrer brugere til direkte at kontakte eventarrangørerne ved eventuelle spørgsmål eller behov for yderligere information om de enkelte events.