Aarhus Inside logo

Lift Off – Release edition

Lift Off - Release edition

Dato

Start

Hvor

Arrangør

Oplev Lift Off – Release edition

Lift Off – Release edition

Velkommen til Lift Off – Release edition.
Foreningen Feedback/Rummed slår portene op for det allerførste Lift Off event i år. Vi inviterer til en fortryllende aften i vores cozy baggård, hvor vi præsenterer hele fire koncerter med cool, anmelderrosede unge bands direkte fra Sydhavnen.

PROGRAM:

17:00 Lukas Vangaard
Er du klar til en charmeoffensiv? Sydhavnens Cliff Richard er klar til at smøre dine trommehinder med sød musik. Han har allerede spillet båndoptagerne i havneområdet op med sine tre udsolgte kassettebånd. Lad os alle mødes til fællesdans og sikre os, at der bliver total boogie woogie!

19:00 You Work For Me Now
Det er releasekoncert for deres nyeste single “[]”. Gør klar til at smide alle dine work-life balance tanker over bord, når You Work For Me Now kommer på scenen! Det er tid til at tage fat og ryste løs!

20:00 The Broken Beats
Når The Broken Beats går på scenen, vil både USA’s og Kina’s rumprogrammer kunne pakke sammen. Vær med, når vi tænder for boosterne og sender os alle ud i det ydre rum!

23:00 Martin Zeppelin
Efter to anmelderroste albums og en uforglemmelig koncert på Skanderborg Festival sidste sommer, er Martin Zeppelin klar til at løfte taget med sin musik.

Hele aftenen holder DJ Kristian fra Kali-Ma-Sound stemningen på toppen.

Vi har rykket vores studier udenfor i den hyggelige baggård – og vi har ikke kun taget lyden, men også atmosfæren, stemningen og det perfekte lounge-mobileri med.

Vores venner fra GAMMA Brewing har brygget to specialøl kun til denne aften – vi lover dig en ægte Sydhavns-oplevelse.

Ingen entré, så du har ingen undskyldninger for ikke at dukke op.

Find oplevelser i Aarhus i Eventkalenderen

Aarhusinside.dk er en platform, der samler og formidler information om events i Aarhus.
Vi opdaterer løbende vores hjemmeside med nye events, men vi kan ikke garantere, at alle informationer er fuldstændig korrekte. Der kan forekomme ændringer i datoer, tidspunkter, priser og andre detaljer. Vi opfordrer derfor til, at du altid dobbelttjekker informationen hos arrangøren af eventet, inden du planlægger din deltagelse.

Har du spørgsmål til et specifikt event? Kontakt da venligst arrangøren direkte. Du finder kontaktoplysninger på eventens hjemmeside eller på Aarhusinside.dk.

Her er et par tips til at bruge Aarhusinside.dk:

  • Brug søgefeltet til at finde specifikke events.
  • Browse kategorierne for at finde events, der matcher dine interesser.
  • Følg os på Facebook og Instagram for at få inspiration og opdateringer.