Aarhus Inside logo

Gratis koncert med X Factor vinder Linda Andrews & The LAB Inc.

Linda Andrews foto Sofie Barfoed

Dato

Start

Hvor

Arrangør

Oplev Gratis koncert med X Factor vinder Linda Andrews & The LAB Inc.

Gratis koncert med X Factor vinder Linda Andrews & The LAB Inc.

Kom til en enestående gratis koncertoplevelse med Linda Andrews & The LAB Inc., præsenteret af dk4!

Bliv en del af publikummet til en eksklusiv tv-optagelse af en koncert med Linda Andrews & The LAB Inc. i dk4’s studie i Aarhus. Dette arrangement giver dig en unik chance for at opleve helt nye numre fra bandets kommende debutalbum, udgivet af Giant Sheep Music.

Linda Andrews, en færøsk-dansk sangerinde af international kaliber og vinder af X Factor, har imponeret både dommere og det danske publikum. Med Lina Rafn som mentor, har hun demonstreret en bemærkelsesværdig talent.

Efter at have stået i spidsen for Danmarks førende gospelkor, har Linda nu vendt sin opmærksomhed mod at skabe et ambitiøst “powerband”.

The LAB Inc. (LAB = Linda Andrews Band) er resultatet af denne vision. Bandet har allerede udgivet 5 singler, herunder den seneste “Fearless”, som introduktion til deres kommende album. Deres musikstil, “Twistet Pop”, er en energisk og legende blanding af Funk, Soul og Pop, fremhævet af Lindas karismatiske vokal.

Bandets line-up inkluderer talentfulde musikere som Linda Andrews (vokal), Kristof Jasik (keyboards), Søren Nørup (guitar), Yasser Pino (bas), Mikkel Villingshøj (trommer) og Yohan Ramon (percussion).

Lad dig forføre af denne musikalske fest, hvor du får mulighed for at opleve musik inspireret af kunstnere som Bruno Mars, Chaka Khan, Rufus, Dirty Loops og mange flere.

Hvornår:
Tirsdag den 30. januar 2024 kl. 18.30-20.30 (ca.)

Program:
kl. 18.15: Dørene åbner for publikum
kl. 18.45: Dørene lukker (kom præcis!)
kl. 19.00-20.00 (ca.) Koncert & TV-optagelse

Hvordan:
GRATIS billetter kan hentes på Billetto (begrænset antal)

Pressefoto Sofie Barfoed

Find oplevelser i Aarhus i Eventkalenderen

Aarhusinside.dk er en platform, der samler og formidler information om events i Aarhus.
Vi opdaterer løbende vores hjemmeside med nye events, men vi kan ikke garantere, at alle informationer er fuldstændig korrekte. Der kan forekomme ændringer i datoer, tidspunkter, priser og andre detaljer. Vi opfordrer derfor til, at du altid dobbelttjekker informationen hos arrangøren af eventet, inden du planlægger din deltagelse.

Har du spørgsmål til et specifikt event? Kontakt da venligst arrangøren direkte. Du finder kontaktoplysninger på eventens hjemmeside eller på Aarhusinside.dk.

Her er et par tips til at bruge Aarhusinside.dk:

  • Brug søgefeltet til at finde specifikke events.
  • Browse kategorierne for at finde events, der matcher dine interesser.
  • Følg os på Facebook og Instagram for at få inspiration og opdateringer.