Aarhus inside fritlagt logo

Julehygge på Skovmøllen

Julehygge på Skovmøllen

Dato:

Eventet starter:

Hvor foregår det:

Arrangør:

Oplev Julehygge på Skovmøllen

Julehygge på Skovmøllen

Med juletidens komme bringes en tid for at omfavne de elskede traditioner. På Skovmøllen genopliver vi den nostalgiske stemning med vores årlige julekagebord.

Pejsestuens døre står åbne for varm julehygge på udvalgte søndage i december og den aller sidste lørdag inden juleaften, hvor vi inviterer til møllerens berømte julekagebord. Saml dine nærmeste og nyd stemningsfulde øjeblikke på Skovmøllen.

Tidsrum: 15.00 – 17.00

Priser:
Voksne: 245 kr.
Børn: 175 kr.

Entréprisen inkluderer vores lækre julekagebord samt kaffe, te og vand. Ønsker du lidt ekstra, har vi sodavand, øl og gløgg til salg.

Reservation af billetter på forhånd er en forudsætning for deltagelse.

Juletræer fra Skovmøllen

Gør juletiden ekstra speciel ved at tage et juletræ med hjem fra Skovmøllen. Lad børnene lede efter de små nisser, som gemmer sig på møllen, og oplev den gamle garage omdannet til et juleværksted, duftende af gløgg og varm chokolade.

Vil du se og læse mere om Skovmøllen, så se vores artikel om brunch på Skovmøllen.

Se flere spændende oplevelser i Aarhus

Aarhusinside.dk fungerer udelukkende som en formidlingsplatform for de events, der præsenteres på vores side.
Vi forsøger så vidt som muligt at holde os opdateret omkring ændringer. Dog påtager vi os ingen ansvar for eventuelle ændringer, aflysninger eller udsolgte events.
Vi er primært dedikeret til at levere relevant og opdateret information om events i Aarhus, men opfordrer brugere til direkte at kontakte eventarrangørerne ved eventuelle spørgsmål eller behov for yderligere information om de enkelte events.