Aarhus inside fritlagt logo

Julehygge på Skovmøllen

Julehygge på Skovmøllen

Dato:

Eventet starter:

Hvor foregår det:

Arrangør:

Oplev Julehygge på Skovmøllen

Julehygge på Skovmøllen

Når julen nærmer sig, er det tid til at værne om de kære traditioner. En af disse er julekagebordet med julehygge på Skovmøllen, som vi stolt fastholder år efter år.

Vi åbner dørene til Pejsestuen på tre søndage i december og den sidste lørdag før juleaften, hvor vi serverer møllerens julekagebord. Tag familie, venner og kolleger under armen og deltag i denne hjertevarme juletradition på Skovmøllen.

Tidspunkt: Kl. 15.00 til 17.00

Priser:
Voksne: 245 kr.
Børn: 175 kr.

Prisen er inkl. julekagebordet, kaffe/the og vand
Sodavand, øl og gløgg kan købes separat.
Forudbestilling af billetter er nødvendig for at sikre en plads.

Juletræer fra Skovmøllen

I år har du også muligheden for at købe dit juletræ med hjem. Børnene kan gå på opdagelse efter nisserne, der har gemt sig rundt omkring på møllen. Og så har vi åbent i den gamle garage, hvor julestemningen er til at tage og føle på med duften af gløgg og varm chokolade.

Vil du se og læse mere om Skovmøllen, så se vores artikel om brunch på Skovmøllen.

Se flere spændende oplevelser i Aarhus

Aarhusinside.dk fungerer udelukkende som en formidlingsplatform for de events, der præsenteres på vores side.
Vi forsøger så vidt som muligt at holde os opdateret omkring ændringer. Dog påtager vi os ingen ansvar for eventuelle ændringer, aflysninger eller udsolgte events.
Vi er primært dedikeret til at levere relevant og opdateret information om events i Aarhus, men opfordrer brugere til direkte at kontakte eventarrangørerne ved eventuelle spørgsmål eller behov for yderligere information om de enkelte events.