Aarhus Inside logo

Julebanko i Kulturkapellet

Julebanko i Kulturkapellet

Dato

Start

Hvor

Arrangør

Oplev Julebanko i Kulturkapellet

Julebanko i Kulturkapellet

Julebanko og Dragshow i Kulturkapellet

Velkommen til en særlig julebanko i Kulturkapellet. Vi bringer endnu en gang glæden ved julebanko til jer, denne gang krydret med et spændende dragshow og chancen for at vinde fantastiske præmier. Nyd aftenen med glögg og julesnacks, tilgængelige til fordelagtige priser.

Entréen er gratis for alle, så uanset om du er medlem af Kulturkapellet eller ej, er du hjertelig velkommen til at deltage i festlighederne. Der er et mindre gebyr for bankopladerne, hvor indtægterne går direkte til at støtte vækstlaget.

Kom og vær med til at sprede juleglæde og feststemning i Kulturkapellet. Vi ser frem til en hyggelig aften med jer alle.

Find oplevelser i Aarhus i Eventkalenderen

Aarhusinside.dk fungerer udelukkende som en formidlingsplatform for de events, der præsenteres på vores side.
Vi forsøger så vidt som muligt at holde os opdateret omkring ændringer. Dog påtager vi os ingen ansvar for eventuelle ændringer, aflysninger eller udsolgte events.
Vi er primært dedikeret til at levere relevant og opdateret information om events i Aarhus, men opfordrer brugere til direkte at kontakte eventarrangørerne ved eventuelle spørgsmål eller behov for yderligere information om de enkelte events.