Aarhus inside fritlagt logo

Jule Vinbanko

jule vinbanko BARe Vin

Dato:

Eventet starter:

Hvor foregår det:

Arrangør:

Oplev Jule Vinbanko

Jule Vinbanko

Kom til vores hyggelige Jule VinBanko event den 22. december kl. 19. Smag 5 forskellige vine, spil banko og vind fantastiske præmier.

Hvad kan du forvente?

Jule VinBanko kombinerer to dejlige ting: vinsmagning og banko. Du får 5 forskellige glas vin, som vi vil præsentere og smage sammen.

Vi starter med det første glas vin, og så går vi i gang med bankospillet. Vi spiller en række og en fuld plade. Når glassene er tømt, serverer vi en ny vin, og vi gentager det hele 5 gange.

Vi konkurrerer om forskellige julepræmier fra vinbutikken og andre fine gaver med juleglans. Der er selvfølgelig også sidegevinster og måske endda en snaps. Alle deltagere får 3 bankoplader, og vi sørger for brikker. Bemærk, da det er primært en vinsmagning, kan du ikke købe ekstra plader.

Du har også mulighed for at købe tapas og lette snacks inden arrangementet og undervejs.

Alkoholfri alternativer?

Er du ikke til alkohol? Ingen problem. Skriv det i kommentarfeltet ved din bestilling, og vi sørger for alkoholfri vin til dig.

Vigtig info: Du skal være mindst 18 år gammel for at deltage.

Pris for billet: 249 kr.

BARe VIN holder det simpelt, når vi taler om vin. Vi fokuserer på smagen og undgår unødvendige diskussioner om navne og årgange. Vores mål er at guide dig med klare beskrivelser af smag og aromaer.

Vi er dedikerede til natur og smag, og derfor udgør økologiske og biodynamiske vine størstedelen af vores sortiment. Vi prioriterer også lokale produkter, inklusive danske vine og spiritus. Men vores passion for smag fører os også til vine fra andre regioner og lande. Vi har særligt øje for tørre vine og tilbyder en bred vifte af dem, især fra de kølige vinområder i Europa som Rhinen, Pfalz, Østrig og lignende.

Se flere spændende oplevelser i Aarhus

Aarhusinside.dk fungerer udelukkende som en formidlingsplatform for de events, der præsenteres på vores side.
Vi forsøger så vidt som muligt at holde os opdateret omkring ændringer. Dog påtager vi os ingen ansvar for eventuelle ændringer, aflysninger eller udsolgte events.
Vi er primært dedikeret til at levere relevant og opdateret information om events i Aarhus, men opfordrer brugere til direkte at kontakte eventarrangørerne ved eventuelle spørgsmål eller behov for yderligere information om de enkelte events.