Aarhus Inside logo

Jersey Boys

Jersey Boys

Dato

Start

Hvor

Arrangør

Oplev Jersey Boys

Jersey Boys

I Musikhuset i Aarhus kan du snart opleve en spektakulær opførelse af den internationale hitmusical “Jersey Boys” – en forrygende forestilling, der hylder det ikoniske popfænomen Frankie Valli & The Four Seasons. Tag med på en episk rejse gennem tiden og oplev historien om fire drenge fra New Jersey, der blev verdensberømte med deres enestående stemmer og tidløse sange.

Forestillingen bringer publikum tilbage til 1960’ernes popkultur med et brag af uforglemmelige hits, der stadig synges med hengivenhed den dag i dag. Gennem tonerne af “Beggin'”, “Sherry”, “Big Girls Don’t Cry” og mange andre evergreens, vil du blive suget ind i en fortælling om venskab, kærlighed, og musikkens kraft til at overvinde livets udfordringer.

“Jersey Boys” er ikke blot en hyldest til musikken, men også en dybt rørende beretning om gruppedynamik, udfordringer og sejre, der gav genlyd over hele kloden. Forestillingen skildrer den enestående rejse, som Frankie Valli & The Four Seasons gik igennem for at opnå berømmelse og succes, og hvordan de stod stærkt sammen trods personlige udfordringer og eksterne pres.

For at sikre en uforglemmelig aften har Musikhuset sammensat to eksklusive VIP-pakker, der giver dig den ultimative oplevelse.
VIP-pakke 1, “Front Rows – Can’t Take My Eyes Off You”, bringer dig helt tæt på scenen og inkluderer en række eksklusive goder såsom en goodiebag, et Jersey Boys showprogram, VIP-laminat med keyhanger og gratis garderobe.

VIP-pakke 2, “Hot Ticket – Oh What a Night”, giver dig fantastiske pladser i de anbefalede rækker 4-6 og indeholder også en række eksklusive fordele.

Gå ikke glip af chancen for at være en del af denne unikke musikalske rejse gennem en æra af popkultur og ægte talent. Tag med på en aften, der vil forblive indgraveret i dit hjerte og sind længe efter sidste tone er sunget. Bestil dine billetter nu og oplev magien ved “Jersey Boys” på Musikhuset i Aarhus.

Bemærk, at forestillingen er på dansk med sangene sunget på engelsk, så alle kan nyde den fulde oplevelse.

Praktisk vedr. Jersey Boys

Spilletider:
Torsdag 09/11 2023 – kl. 20.00
Fredag 10/11 2023 – kl. 20.00
Lørdag 11/11 2023 – kl. 16.00
Lørdag 11/11 2023 – kl. 20.00

Billetpris 260 kr – 1.250 kr.
Varighed: ca. 2 timer og 40 minutter inkl. pause
Musical
Store sal

Foto: Pressefoto Musikhuset

Find oplevelser i Aarhus i Eventkalenderen

Aarhusinside.dk er en platform, der samler og formidler information om events i Aarhus.
Vi opdaterer løbende vores hjemmeside med nye events, men vi kan ikke garantere, at alle informationer er fuldstændig korrekte. Der kan forekomme ændringer i datoer, tidspunkter, priser og andre detaljer. Vi opfordrer derfor til, at du altid dobbelttjekker informationen hos arrangøren af eventet, inden du planlægger din deltagelse.

Har du spørgsmål til et specifikt event? Kontakt da venligst arrangøren direkte. Du finder kontaktoplysninger på eventens hjemmeside eller på Aarhusinside.dk.

Her er et par tips til at bruge Aarhusinside.dk:

  • Brug søgefeltet til at finde specifikke events.
  • Browse kategorierne for at finde events, der matcher dine interesser.
  • Følg os på Facebook og Instagram for at få inspiration og opdateringer.