Aarhus inside fritlagt logo

IværksætterFestival i Brabrand

Iværksætterfestival Konceptudkast

Dato:

Eventet starter:

Hvor foregår det:

Arrangør:

Oplev IværksætterFestival i Brabrand

IværksætterFestival i Brabrand

Velkommen til IværksætterFestival i Brabrand

Vi har skabt denne festival for at dele inspiration, viden og netværk med iværksættere, uanset hvor du kommer fra. Vi ønsker at fejre iværksætterånden og sætte fokus på de mange talentfulde iværksættere derude.

Festivalen finder sted i City Vest, hvor tomme butikker bliver omdannet til kreative og dynamiske iværksætteraktiviteter. Dette skaber et inspirerende miljø fyldt med workshops, talks, pitch-battles og endda en elevatortale på rullebåndene mellem etagerne. Vi vil også debattere kvindelige iværksættere.

Vi har allerede 26 udstillere og 33 arrangementer planlagt – alt sammen med fokus på iværksætteri.

IværksætterCluster Gellerup står bag festivalen, og vores mål er at fremme iværksætteri og skabe vækst i vores område. Vi ser frem til at møde dig på IværksætterFestivalen i Gellerup den 26. oktober 2023 i City Vest, sammen med mange andre iværksættere og interesserede mennesker.

Se programmet her

Se flere spændende oplevelser i Aarhus

Aarhusinside.dk fungerer udelukkende som en formidlingsplatform for de events, der præsenteres på vores side.
Vi forsøger så vidt som muligt at holde os opdateret omkring ændringer. Dog påtager vi os ingen ansvar for eventuelle ændringer, aflysninger eller udsolgte events.
Vi er primært dedikeret til at levere relevant og opdateret information om events i Aarhus, men opfordrer brugere til direkte at kontakte eventarrangørerne ved eventuelle spørgsmål eller behov for yderligere information om de enkelte events.