Aarhus Inside logo

Flyvende champagnesmagning over Aarhus

Nordic Seaplanes og Flyvende champagnesmagning

Dato

Start

Hvor

Arrangør

Oplev Flyvende champagnesmagning over Aarhus

Flyvende champagnesmagning over Aarhus

Bobler i glasset sætter stemningen for sommer, fest og særlige øjeblikke. Nu har du muligheden for at smage en række forskellige champagner i Aarhus, og potentielt finde din nye favorit til kommende festligheder.

Har du nogensinde spekuleret på, hvordan vin får bobler, eller hvad der egentlig adskiller Champagne, Cremant og Pet Nat? På denne smagning dykker vi ned i disse spørgsmål. Vi skal smage på 5 forskellige boblevarianter, lige fra det moderne til det helt klassiske, fra det friskt aromatiske til det fyldige. Vi skal prøve 3 forskellige typer boblevin fra 3 forskellige områder, før vi lander i hjertet af mousserende vine og smager på 2 forskellige champagner. Vi ser frem til at give dig en dybere indsigt i den vidunderlige verden af mousserende vine, når du efter flyveturen tager ned til S’vinbar i Aarhus.

Vores flyvende smagsoplevelser begynder ved gaten i Aarhus. Mens du nyder dit første glas, vil kaptajnen fortælle om oplevelsen af at flyve et vandfly. Derefter letter vi til en billedskøn sightseeingtur over byen. Vi sørger for at holde os på en højde, hvor du tydeligt kan se byens veje, bygninger og natur. Efter sightseeingturen er det op til dig at arrangere transport til stedet, hvor smagsoplevelsen fortsætter.

Den flyvende del af arrangementet varer omkring 30 minutter i alt, inklusiv briefing og en naturskøn flyvetur over byen. Vi vil flyve inden for en radius på ca. 50 km, så du får rig mulighed for at se byen fra oven. Efter flyveturen er det op til dig at komme hurtigt videre til S’vinbar, hvor smagningen starter 30 minutter efter landing.

Praktisk information for Flyvende champagnesmagning

Flyveturen er fra kl. 18.15 – kl.18.45.

Check in: Gaten åbner senest 30 minutter før afgang. Seneste check in 20 minutter før afgang. Kommer du senere end det, kan du ikke forvente at komme med. Du skal blive i gaten efter check in.

Adresse: Østhavnsvej 37, 8000 Aarhus C.

Følg skiltene og de røde prikker på lygtepælene fra Marselis tunnellen.

Gratis parkering.

Vinsmagningen foregår hos S´vinbar, der holder til på Klostergade 62‚ 8000 Aarhus C.

Pris pr.person 1.097 kr.

Book din næste tur med champagnesmagning.

Læs mere om oplevelsen med Nordic Seaplanes og deres kombinerede fly- og smagsture.

Sightseeing Nordic Seaplane Sightseeing Nordic Seaplane Sightseeing Nordic Seaplane

Sightseeing Nordic Seaplane Sightseeing Nordic Seaplane

Find oplevelser i Aarhus i Eventkalenderen

Aarhusinside.dk fungerer udelukkende som en formidlingsplatform for de events, der præsenteres på vores side.
Vi forsøger så vidt som muligt at holde os opdateret omkring ændringer. Dog påtager vi os ingen ansvar for eventuelle ændringer, aflysninger eller udsolgte events.
Vi er primært dedikeret til at levere relevant og opdateret information om events i Aarhus, men opfordrer brugere til direkte at kontakte eventarrangørerne ved eventuelle spørgsmål eller behov for yderligere information om de enkelte events.