Aarhus inside fritlagt logo

Curling Comedy

Curling Comedy

Dato:

Eventet starter:

Hvor foregår det:

Arrangør:

Oplev Curling Comedy

Curling Comedy

Curling Comedy er et sjovt og underholdende show, der løfter sløret for nogle af de sjoveste og mest skarpe talenter inden for stand-up comedy. Med en unik tilgang udfordrer de konventionelle opfattelser af curlinggenerationen og bryder med de stereotyper, der ofte er knyttet til denne gruppe.

Eva Jin, David Minerba, Niels Nielsen, Louise Brink, Gritt Jakobsen og Stefan Wibling leverer skarpe observationer og morsomme anekdoter, der både får lattermusklerne i gang og giver stof til eftertanke.

Med deres karakteristiske humor og en uforudsigelig tilgang formår de at pirre publikums lattermuskler og skabe en energifyldt stemning. Showet dykker ned i de nuancerede aspekter af curlinggenerationens oplevelser, udfordringer og overraskende bedrifter. Fra fordomme til misforståelser udforsker de komikerne curlinggenerationens hverdag og giver publikum et indblik i deres egne personlige oplevelser og refleksioner.

Publikum kan se frem til en aften fyldt med overraskelser, skarpe vittigheder og måske endda en anelse selvironi. Curling Comedy er ikke bare en forestilling, det er en invitation til at se verden fra et anderledes perspektiv, hvor komik og refleksion går hånd i hånd. Bliv underholdt, udfordret og få trænet lattermusklerne i et show, der garanteret vil efterlade et smil på læben og masser af tankestof at tage med hjem.

Praktisk vedr. Curling Comedy
Billetpris 210 kr.
Varighed: ca. 2 timer inkl. pause
Lille sal

Foto: Pressefoto fra Musikhuset

Se flere spændende oplevelser i Aarhus

Aarhusinside.dk fungerer udelukkende som en formidlingsplatform for de events, der præsenteres på vores side.
Vi forsøger så vidt som muligt at holde os opdateret omkring ændringer. Dog påtager vi os ingen ansvar for eventuelle ændringer, aflysninger eller udsolgte events.
Vi er primært dedikeret til at levere relevant og opdateret information om events i Aarhus, men opfordrer brugere til direkte at kontakte eventarrangørerne ved eventuelle spørgsmål eller behov for yderligere information om de enkelte events.