Aarhus inside fritlagt logo

Conquer the Castle

Conquer the Castle

Dato:

Eventet starter:

Hvor foregår det:

Arrangør:

Oplev Conquer the Castle

Conquer the Castle

Tag en tidsrejse og erobr Rosenholm Slot

Conquer the Castle er for alle, der søger en unik udfordring i form af et OCR-løb. Du kan enten tage udfordringen op som en solosoldat eller danne en alliance med venner og tackle forhindringerne sammen!

På den 4.000 meter lange rute vil I blive udfordret af slottets forsvar, som inkluderer hele 29 forhindringer.

Rosenholm Slot er målet, og den 7. oktober 2023 skal det generobres. Soldater vil patruljere slottets omgivelser og forhindre jer i at plante sejrsflaget, før I har passeret alle 25 forsvarsmekanismer.

“Conquer the Castle” er åbent for alle, uanset tempo og evner. Sammen med dine medløbere kan I samarbejde om at besejre forhindringerne, men vigtigst af alt: Hav det sjovt!

Husk, hver eneste forhindring er en del af slottets forsvarslinje, og I skal besejre dem for at generobre det!

Elite conqueror

Er du klar til en ekstraordinær udfordring? Har du det, der kræves for at konkurrere i eliten af OCR-atleter? Kan du presse dig selv, når det bliver mest udfordrende og kroppen kæmper i mudderet?

Så er du måske vores næste ELITE CONQUEROR! Send din ansøgning og vent på godkendelse fra vores Elite Manager, som udvælger de top 25 mænd og top 25 kvinder.

For de resterende ansøgere, der vurderes som kvalificerede til 2024-kvalifikationen, deltager de i kvalifikationsheatet efter eliten. Hvis du hverken vurderes egnet til eliten eller kvalifikation, vil du deltage i det første almindelige heat.

Fotograf: Nikolaj Frits Nielsen

Køb din billet til begivenheden her

Se flere spændende oplevelser i Aarhus

Aarhusinside.dk fungerer udelukkende som en formidlingsplatform for de events, der præsenteres på vores side.
Vi forsøger så vidt som muligt at holde os opdateret omkring ændringer. Dog påtager vi os ingen ansvar for eventuelle ændringer, aflysninger eller udsolgte events.
Vi er primært dedikeret til at levere relevant og opdateret information om events i Aarhus, men opfordrer brugere til direkte at kontakte eventarrangørerne ved eventuelle spørgsmål eller behov for yderligere information om de enkelte events.