Aarhus inside fritlagt logo

Aperol Skydinner på ROOFTOP

Aperol Skydinner

Dato:

Tidspunkt:

Hvor foregår det:

Arrangør:

Oplev Aperol Skydinner på ROOFTOP

Aperol Skydinner på ROOFTOP

Nyd en 3-retters Aperol Skydinner gourmetmiddag i det fri på Salling ROOFTOP

Vær en del af en enestående social-dinner oplevelse på Salling ROOFTOP i hjertet af Aarhus. Nyd din middag under stjernerne med en betagende panoramaudsigt over byens lys.

Vi serverer en luksuriøs 3-retters gourmetmenu, der er nøje udvalgt for at give dig den bedste gastronomiske oplevelse. Dit måltid ledsages af en Aperol Aperitif, udsøgte italienske vine og en lækker Aperol dessert cocktail.

Gå ikke glip af denne unikke madoplevelse på Aarhus’ højeste punkt. Kom på ROOFTOP og nyd en aften med udsøgt mad og betagende udsigt over byens lys.

Aftenens menu inkluderer:

En duet af laksetatar og flamberet jomfruhummer, serveret med græskar mayo, syltede græskarkerner, orange blomkål tuiles og lakserogn.

Kalvefilet indhyllet i gulerødder, serveret med rehydreret gulerod, mini gulerod med top, orange tomater coulis, tuiles drysset med gulerodsstøv og gulerods jus.

Aperol-glaseret sponge cake med et strejf af passion, serveret med råsyltede havtorn, passionsfrugt gelé, sharon mousse, appelsin tuiles og havtorn sorbet.

En samlet pris på 595 kr. pr. person sikrer dig denne mindeværdige oplevelse, inklusiv en forfriskende Aperol aperitif.

Bemærk, at der er et meget begrænset antal pladser til dette arrangement, og billetter skal købes på forhånd.

Køb din billet her

Se mere fra Salling Rooftop her

Se flere spændende oplevelser i Aarhus

Aarhusinside.dk fungerer udelukkende som en formidlingsplatform for de events, der præsenteres på vores side.
Vi forsøger så vidt som muligt at holde os opdateret omkring ændringer. Dog påtager vi os ingen ansvar for eventuelle ændringer, aflysninger eller udsolgte events.
Vi er primært dedikeret til at levere relevant og opdateret information om events i Aarhus, men opfordrer brugere til direkte at kontakte eventarrangørerne ved eventuelle spørgsmål eller behov for yderligere information om de enkelte events.