Restaurant Lula

Kystpromenaden 5, 8000 Aarhus

MenukortBook bord

LULA med udsigt ved Århus Lystbådehavn

Ved Lystbådehavnen og med Århus Ø som baggård finder du den hyggelige restaurant og bar LULA. LULA betyder blæksprutte på portugisisk og navnet giver rigtig god mening, når du træder ind af døren. For her fylder maleriet af en stor blå blæksprutte begge endevægge. En blå, der står helt fantastisk til de gule møbler og øvrige farver på væggen. Her er budt op til en festlig stemning, når du besøger stedet.

Sydeuropæisks delemad

LULA disker op med sydeuropæiske social dinning. Her bliver bordet fyldt med 9 retter af skinke fra egen import, grønne retter, fisk og skaldyr og oksekød. På LULA er det vin og cocktails som er i fokus på drikkekortet. Men er du mere til øl, har de også 3 af slagsen på fad. Når middagen er ovre, så skrues der lidt ekstra op for musikken og løsner stemningen blandt gæsterne.

Indenfor på LULA

LULA er et sted, hvor du kan komme i din klipklapper direkte fra din båd, der ligger ved Lystbådehavnen eller i en pæn kjole. Her er der plads til alle. Stedet indbyder også til en afslappende stemning med den hyggelige indretning. Her kan du sidde ved et bord og nyde en cocktail eller henslængt i en sofa mens du får en sludre om livet og hverdagen.

Selvom du måske ikke følger trængen, så er det anbefalet at du lige besøger toilettet inden du tager derfra igen. Det er en oplevelse helt for sig selv.
Når du er derude er du ikke alene men i selskab med Søren Ryge, som underholder dig fra et af hans afsnit, hvor han snakker om svampe. Og hvad har Søren Ryge så at gøre med sydeuropæisk delemad. Absolut ingenting og netop derfor.
På toilettet finder du også slikkepinde, som du gerne må tage en af og på herretoilettet et målebånd. Om du har lyst til at tage det i brug bestemmer du helt selv. Målebåndet blev fundet under renovationen af lokalet og personalet på LULA synes det kunne være en god gimmick at hænge på toilettet.

Udendøres servering på LULA

Udenfor står rækker af gule borde og bænke og når du sidder her, så har du den mest fantatisk udsigt ud over Århus Lystbådehavn. Både om dagen med havnestemningen, når folk går tur på havnen og om aftenen, når mørket falder på og de mange lys fra området bliver tændt.

LULA online

Spisning og take-away

Spisning på stedet.
Ingen take-away.

  • Social dinning
  • Aften
Kontaktinfo

Telefon: 61454563

Mail: kontakt@restaurantlula.dk

Åbningstider

mandag Lukket
tirsdag Lukket
onsdag 17–00
torsdag 17–00
fredag 17–00
lørdag 12–00
søndag Lukket

Lokaler

Velegnet til større selskaber.
Indendørs servering. Vinduer med udsigt ud over havnen.
Udendørs terrasse med udsigt til havnekajen og vandet.

Målgruppe

Ingen aldersbegrænsning.

Blandet aldersgruppe.

Både yngre og lidt ældre.

Parkering

P-pladser ved siden af havnen og på Århus Ø. Her kan du holde gratis i op til 3 timer.

Der er p-kælder ved Navitas og Dokk1 mod betaling.

Offentlig transport

Bus 23 stopper ved Århus Ø med kort gang til LULA

Letbanen stopper ved Østbanetorvet, der ligger ca. 10 mins gang fra restauranten.

Lula Bar og Restaurant Aarhus Lystbådehavn

Se flere spisesteder i Århus