Aarhus Inside logo

Restaurant LULA

Kystpromenaden 5, 8000 Aarhus

Lula Bar og Restaurant Aarhus Lystbådehavn
LULA bar
Lula Bar og Restaurant Aarhus Lystbådehavn
LULA Vinbar

Oplev en uforglemmelig udsigt og en gæstfri service på LULA restaurant og bar

LULA bar og restaurant ved Århus Lystbådehavn og Århus Ø er kendt for sin flotte indretning, hvor farver og detaljer skaber en unik stemning. Den gule farve fra det store neonskilt på gavlvæggen går igen inde i restauranten og skaber flot kontrast til den varme blå farve, som er brugt på stole og vægge. Men det er ikke kun farverne, der fanger opmærksomheden, når man træder ind i lokalet – også maleriet af en stor blå blæksprutte på begge endevægge er med til at give restauranten et karakteristisk udtryk. LULA henter sin inspiration fra det sydeuropæiske køkken, hvilket gør navnet “LULA”, der betyder blæksprutte på portugisisk, helt perfekt. Hvis du er på udkig efter en restaurant med en unik og hyggelig atmosfære, er LULA bar og restaurant bestemt et besøg værd.

Sydeuropæisk delemad

LULA byder på en unik madoplevelse, hvor du kan vælge mellem individuelle retter eller dele maden med dine venner og familie. Deres social dining-koncept tilbyder 5-retters og 9-retters menuer, der er sammensat af kokkens anbefalinger og inkluderer lækre ingredienser såsom egenimporteret skinke, fisk, skaldyr, grøntsager og oksekød.

Det bedste af det hele er, at retterne serveres på en tallerken, så du nemt kan dele og smage på forskellige retter uden at miste deres indbydende præsentation.

Drinkskortet

På LULA er det rød- og hvidvin samt cocktails, der er i fokus på drikkekortet. Priserne på et glas eller flaske vin er overkommelige og ligger ikke i den dyre ende, især set i forhold til restaurantens placering på Lystbådehavnen. Skal det være en ekstra festlig aften er der mulighed for at købe kander af både din ynglings vin og cocktails.

Hos LULA elsker de at lave cocktails og der bliver bestemt ikke sprunget noget over, når det kommer til at putte alkohol i glasset. Her bliver der fyldt 5 cl alkohol i dit glas, så det er med at holde godt fast i gelænderet, når du går ned af trappen på vejen hjem. Her bliver der også tænkt meget over udvalget af cocktails og de ingredienser samt råvarer, der bliver brugt i deres cocktails. For mange af dem, så er de lavet med LULA’s eget personlige præg, med et lille ekstra tvist. Især deres bedst sælgende cocktail, Rhubarb Fizz, der er en Gin Fizz, der lige er toppet med rabarber sodavand.

I pausen imellem retter kan det anbefales at prøve deres Russian Cocaine shot, der består af et glas vodka med lime, der er dyppet i kaffe og sukker og så efterskyl med en Moritz Pilsner.

Gæst på LULA

På LULA er stilen afslappende og lidt mere tilbagelænet og uanset, om du kommer iført dine klipklappere direkte fra båden, der ligger ved havn eller i dit nyeste outfit, så er du velkommen. Her er plads til alle. Selv personalet dyrker den afslappende stemning og er rigtig gode til at møde deres gæster i øjenhøjde.

Den gode interne stemning mellem personalet smitter da også af helt ud til gæsterne, hvor der bliver lavet sjov og spas, mens maden serveres. Især blandt stamgæster bliver der opbygget gode relationer, men der er ingen tvivl, at det for alle stedets gæster gælder, at de går fra restauranten med en god oplevelse. Uanset om det er til et enkelt glas vin eller den helt store 9-retters menu.

Når du træder ind ad døren hos LULA bliver du mødt af en stemningsfuld musik, der strømmer ud af højtalerne. Musikken er ikke helt tilfældig valgt for Casper, stedets restaurantchef, går meget op i musik og har helt bevist valgt aftenens musikalske tema.

Skal du vælge stedet til din næste store fest, er der mulighed for at leje restauranten til spisning kl. 18 med efterfølgende fri bar for dine gæster. Og skulle trangen komme over gæsterne, så kan bordene hurtigt flyttes rundt, så der er mulighed for en svingom.

LULA med et tvist

Selvom du måske ikke følger trængen, så er det anbefalet at du lige besøger toilettet inden du tager derfra igen. Det er en oplevelse helt for sig selv.
Når du er derude, er du ikke alene men i selskab med Søren Ryge, som underholder dig fra et af hans afsnit, hvor han snakker om svampe. Og hvad har Søren Ryge så at gøre med sydeuropæisk delemad. Absolut ingenting og netop derfor.

LULA online

Spisning

Spisning på stedet.
Ingen take-away.

  • Social dinning
  • Aften
Menu og Book bord
Åbningstider

Mandag lukket
Tirsdag lukket
Onsdag 17–00
Torsdag 17–00
Fredag 17–00
Lørdag 12–00
Søndag lukket

Kontaktinfo

Telefon: 61454563

Mail: kontakt@restaurantlula.dk

Lokaler

Velegnet til større selskaber.
Indendørs servering. Vinduer med udsigt ud over havnen.
Udendørs terrasse med udsigt til havnekajen og vandet.

Parkering

P-pladser ved siden af havnen og på Århus Ø. Her kan du holde gratis i op til 3 timer.

Der er p-kælder ved Navitas og Dokk1 mod betaling.

Offentlig transport

Bus 23 stopper ved Århus Ø lige overfor LULA

Letbanen stopper ved Østbanetorvet, der ligger ca. 10 mins gang fra restauranten.

Restaurant Lula Menu
Lula Bar og Restaurant Aarhus Lystbådehavn
Restaurant Lula menu østers
LULA shots
Restaurant Lula på Århus Lystbådehavn
Restaurant Lula på Århus Lystbådehavn
Restaurant Lula på Århus Lystbådehavn
LULA kok laver mad
Lula Bar og Restaurant Aarhus Lystbådehavn
Lula Bar og Restaurant Aarhus Lystbådehavn

Se spændende restauranter og caféer i Aarhus

Brug for oplevelser i Aarhus?

Af Christina Hazelden - Fotograf: Wyrle Studio
Udgivet: 11. januar 2023