Aarhus Inside logo

Me&Me

Ryesgade 37, 8000 Aarhus C

Me and Me Buble Tea
Me and me disken i cafeen
Me and Me Salatbar
Me and Me bord med udsigt

Poke Bowl og Bubble Tea midt i hjertet af Århus

For enden af strøget, tæt på Århus hovedbanegård finder du den hyggelige cafe Me&Mê. Caféen åbnede i 2020 og er meget populær for deres smagsfulde og farverige Poke Bowls og lækre Bubble Tea. Her kommer kunder forbi, når de skal noget lækkert mad med til togturen eller siddende udenfor på en af byens mange bænke og siddepladser.

Du kan også vælge at nyde maden eller drikkevare inde i caféen, mens du sidder blødt i de store lænestole eller følger med i livet på strøget fra det høje langbord, der står ved de store vinduer.

Me&Mê cafeén

Hos Me&Mê tager de udgangspunkt i det vietnamesiske køkken, som de har givet et skandinavisk tvist. Her kan du få lette og mættende poke bowl, sandwich, bubble tea og kold frugt te. Er du mere til en kop varm kaffe eller te, så har du også mulighed for at få det serveret.

Det er ikke uden grund, at Me&Mê er blevet så populære, når det drejer sig om sundt mad på farten. Poké betyder at snitte og det lever de i den grad op til hos Me&Mê.

Hver dag får caféen leveret friske grøntsager og kød, som de selv skære og snitter i mundrette bidder. Ingen salat uden dressing og for at ramme den helt rigtige smag til deres poke, har Me&Mê fået hjælp af en kok, til at lave en perfekte opskrift. Har du allergi, så har de også både glutenfri og laktosefrie dressinger, som du kan få i din poke bowl.

Inden caféen åbnede var de et smut forbi Italien, for at hente inspiration til deres poke bowl, som du nu kan købe i Århus og selvfølgelig med Me&Mê’s eget touch på, hvordan en poke skal smage.
Har du meget travlt eller svært ved at beslutte dig for, hvilke salater og kød, som du skal putte i din poke, så har caféen også færdigblandet bowler lige til at tage med.

Bubble Tea bobler

Me&Mê er kendt i Århus for deres læskende Bubble Tea i et utal af smagsvarianter. Især om sommeren, når det er varmt, er deres Bubble Tea utroligt populært. Den kølige drik er da også forfriskende lækker på en varm sommerdag.

Hvis du ikke ved, hvad Bubble Tea er, så er det en kølig drik, der bliver lavet på kold te, som bliver mixet med en frugtjuice blandet med sirup eller mælk. I drikken bliver der fyldt op med Bubble Tea bobler, der ligner små skinnende perler.
Du drikker din Bubble Tea med et kraftigt sugerør, hvor du suger boblerne med op. Og det er næsten den halve fornøjelse, når de små bobler kommer ind i munden. For når du tygger på perlerne, så føles det lidt ligesom en blød eksplosion inde i din mund.

Hos Me&Mê bliver de små bubble bea bobler produceret i Danmark. Og det er ikke uden grund, at de netop bliver købt hjem fra en dansk producent. For den høje kvalitet af alt, hvad der serveres er vigtig for caféen. For at give den ekstra lækre smag af frugten, blander de hos Me&Mê siruppen med rigtig frugt, inden den hældes i drikken. Og så det ellers bare at tage din Bubble Tea og nyde den på farten, mens du slentre ned af strøget.

Me&Mê online

Spisning

Spisning på stedet
Take-away

  • Levering med Wolt
  • Poke Bowl to go
  • Bobble Tea
Menu og Book bord
Åbningstider

Mandag 10–19
Tirsdag 10–19
Onsdag 10–19
Torsdag 10–19
Fredag 10–19
Lørdag 10–19
Søndag 10–19

Kontaktinfo

Telefon: 86126868

Lokaler

Mindre hyggelig lokale.
Kan sidde ved langborde med udsigt til strøget.

Parkering

P-huset ved Bruuns Galleri.

Offentlig transport

Alle busser stopper i midtbyen ved Park Alle, der ligger tæt ved.

Me and Me disken
Me and Me Buble Tea
Me and Me
Me and Me

Se spændende restauranter og caféer i Aarhus

Brug for oplevelser i Aarhus?

Af Christina Hazelden
Udgivet: 13. februar 2023