Aarhus Inside logo

Oplev Vinden i Piletræerne i Musikhuset

Musikhuset Vinden i Piletræerne

Dato

Start

Hvor

Arrangør

Oplev Oplev Vinden i Piletræerne i Musikhuset

Oplev Vinden i Piletræerne i Musikhuset

Kom og oplev en magisk teaterforestilling baseret på Kenneth Grahames elskede klassiker Vinden i Piletræerne. Teater Next byder på en hjertevarm fortælling om venskab, loyalitet, åbenhed og tolerance, der vil glæde både børn fra 5 år og deres familier.

Muldvarp forlader sit ensomme, mørke hjem og støder på den venlige Mosegris, der bor ved bredden af den store flod. Sammen begiver de sig ud på eventyr og lærer om livet i den vilde skov, hvor farerne lurer. Deres ven, Tudse, er mere optaget af hurtige biler end af venskab og sikkerhed. Men da han nærmer sig fare i sin egen selvtilfredshed, må Muldvarp og Mosegris træde til for at hjælpe ham.

Med den mystiske Grævling som allieret begiver de sig dybere ind i skoven for at redde Tudse fra sig selv. Vinden i Piletræerne er en dybt rørende historie om venskab, loyalitet og accept. Glæd dig til en musikalsk teateroplevelse, der vil berige hele familien.

Forestillingen er iscenesat af den talentfulde Christian Bergman, kendt for Teater Next’s prisvindende produktioner som “DEN LILLE PRINS”. Den smukke musik er komponeret af Christian Dahlberg, mens den farverige scenografi og de fortryllende kostumer er skabt af Kirsten Brink.

Kom og lad dig fortrylle af Vinden i Piletræerne i Musikhuset

Praktisk om Vinden i Piletræerne:

Lørdag 14/09 2024 12.00
Lørdag 14/09 2024 15.00

Billetpris 170 – 250 Kr.
Varighed: ca. 1 timer og 30 minutter. inkl. pause
Rytmisk Sal

Foto: Pressefoto Musikhuset

Find oplevelser i Aarhus i Eventkalenderen

Aarhusinside.dk er en platform, der samler og formidler information om events i Aarhus.
Vi opdaterer løbende vores hjemmeside med nye events, men vi kan ikke garantere, at alle informationer er fuldstændig korrekte. Der kan forekomme ændringer i datoer, tidspunkter, priser og andre detaljer. Vi opfordrer derfor til, at du altid dobbelttjekker informationen hos arrangøren af eventet, inden du planlægger din deltagelse.

Har du spørgsmål til et specifikt event? Kontakt da venligst arrangøren direkte. Du finder kontaktoplysninger på eventens hjemmeside eller på Aarhusinside.dk.

Her er et par tips til at bruge Aarhusinside.dk:

  • Brug søgefeltet til at finde specifikke events.
  • Browse kategorierne for at finde events, der matcher dine interesser.
  • Følg os på Facebook og Instagram for at få inspiration og opdateringer.